Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 7 Jun 2013

Panasnya mama, jom mandi kolam ;-)

Skrg ni berlintas langsung di Pusat akuatik ss 13 shah alam, ni rancangan budak tiga org.. duduk termenung kat rumah selepas solat zohor mrk mengajak saya kesini. Ini kali kedua kami kesini, itu hari cuti penggal pertama bulan Mac.. Saya ambil masa pukul 3-5.15 ptg. 

Kalau kekawan ada masa dtg lah bawa anak2 kesini... 

Masa smpi org tak ramai lagi, ada dua org  jer dlm kolam tu..

Berenang macam ikan, syok betul tu dgn hari panas mcm ni :)

Beriye mereka menyelam, jeles mama yg diduk di tepi kolam ni :p

Nabil berteduh  dibawah gelongsor tu.. cuaca boleh tahan panas ;)

25 ulasan:

  1. bestnye mandi kolam...jemput singgah * http://micahaje.blogspot.com/2013/06/gardening-idea-micah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Micah singgah blog akak.. nanti akak bertandang ke blog Micah Ye ;-)
      Kesukaan bdk2 berendam Micah ;-)

      Padam
  2. Patutnya mama tumpang le..remdsm kaki pun ok..dapat jugak rasa sejuk

    BalasPadam
  3. bestnyer budak2 mandi kolam.. kalau dah mandi tu susah nak berenti kan.. jenuh ajak blk nnt.. hhehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul ratna, smpi abis waktu berendam dorang ni :D

      Padam
  4. syoknya mandi kolam panas2... sekali jer bawa anak2 ke swimming pool masa kat sini, lepas tu terus insaf... banyak sgt pencemaran mata, tak sanggup nak tgk! huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha gelak besar akak Nur, tu payah byk benar dugong bersidai ye Nur, beli kolam sendiri nampaknya, mandi dirumah :D

      Padam
  5. budak2 kalau dah berendam, dah kecut pun tak mau keluar kolam lagi :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu pun tak puas lagi mandi LL, tiup wisel terakhir baru nak bangun dari berendam tu :D

      Padam
  6. budak2 suka dpt pergi tempat2 begini..

    BalasPadam
  7. buadak2 mmg seronok klu dapat mandi kolam kan kak??
    Pa'e pernah mandi laut je..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok sgt Atie tu yg mengajak mandi kolam ;-)

      Padam
  8. oh kat pusat akuatik tuh ada papan gelongsor utk kanak2 yer , ingatkan ada kolam renang jer kat sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye PM, papan gelongsor tu ada Di tmpt kolam renang kanak jer ;-)

      Padam
  9. Sama la ngan ank2 sy kak..klu cuti sekolah mmg cari water park...3 jam pun berendam pun tak cukup2 lg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dorang ni Berendam jer Rohah, situ tmpt akak bawak murah sikit, baru rm6.50 Kami 4 beranak ehe :D

      Padam
  10. jangan kata anak2...nur pun teringin nak join sekali ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe sama dgn akak nur. tp aritu lips bwk baju, geram jer akak tepi kolam tu :D

      Padam
  11. Assalam
    bestkan tgk budak2 main air sampai mengigil pun xnk berganjak he hee
    khamis lepas bw budak2 g mandi jg kat. ICT
    Lgpun cuti sekolah x kemana cuma blk kg je

    BalasPadam
  12. ada sekalijer akak ke sana kan.. teringin gak nak ulang lagi tapi jauhkan.. memang kalau dah panas2ni berendamler syioknyer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bab jauh tu Memang kena ada kerajinan baru nak gi zila ;-)

      Padam
  13. kalau TLBD...harus suka bermandi mandian ni...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)