Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 11 Jun 2013

Semuanya pertama kali ^___^


Semalam pergi BW ke blog mama hakim, beliau mengumumkan hadiah birthday giveaway, tengok ada nama blog saya CAHAYA HIDUPKU nak confirmkan lagi klik pada pautan itu, betul keluarlah blog saya... Terima kasih kepada Ayu yg sudi memberi hadiah kpd akak... rupanya ada 8 org jer yg menyertainya.. so semua orang dapat.. :D

Pengumum.... pengumuman adik kakak hahaha

Ayu kata boleh pilih mana hadiah yg berkenan dihati, saya pilih kerongsang yg kotak yg atas sekali :)


Tadaaa ini lah hadiahnya :)
Doa Atie termakbul hehehe
Kenapa tajuk semuanya pertama kali.... hehehe sebab pertama kali saya masuk giveaway, selama tengok aje, pastu pertama kali pulak saya tersenarai, lepas nama blog diatas pertama sekali....

Tahniah juga pada yg menerima hadiah :D

13 ulasan:

  1. best nyer dapat hadiah...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Tq GA...

      Nanti akak BW blog GA.. tq singgah blog akak :D

      Padam
  3. Tahniah Yatie..cantik hadiahnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq acik erna... memang cantik dari Sabah pulak tu :)

      Padam
  4. tahniah...
    bestnya hadiahnya..

    BalasPadam
  5. singgah dan salam kenal...
    rezeki tu namanya...bestkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki bulan Syaaban NzA...
      Tq singgah nanti akak BW ye :D

      Padam
  6. Tahniah kak, rezeki berblog :)
    Saya awal2 dulu selalu juga join, seronok bila dapat hadiah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Nur... ni baru tahu dapat hadiah... belum lagi hadiah sampai ketangan ... lagi bestkan :D

      Padam
  7. Kalau dah rajin berusaha tu CH...memang adalah rezekinya... Tahniah CH

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)