Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 24 Ogos 2013

Hadiah idaman Nabil ^___^

Inilah hadiah idaman Nabil yg belum dapat di realisasi kan... masa tu singgah di uptown seksyen 24 shah alam, tengok satu kedai tu jual motor ni... teruja betul Nabil... terus duduk diatas motor tu... aduh sudah kata abahnya... dah berkenan pulak...


Terus membuat aksi seperti orang tengah racing tu.... cam ni...


Cubalah pulak yg warna merah ni... belum lagi yg biru di sebelah tu... memang rambang mata Nabil menengoknya... bila abah tanya berapa harganya..... RM1500.00 perghhh terkejut beruk mendengar harganya... ialah guna minyak petrol kan .. pastu orang buat pergi racing bike yg kecil tu.... hehehe tak dayo abah nak boli Nabil .. 

En suami nak cover utk tak beli, cakap kat dia "basikal 2 tayar pun tak reti lagi macam mana nak beli yg ni, belajar dulu basikal tu sampai pandai lepas tu baru beli yg ini" pergghh ayat power en suami nak sejukan hati anak kihkihkih ... 



"Apa ko nak DUCATI ni pulak kakak... ? kumpul duit sendiri kihkih"

"Tak lah bah... posing jer pun"

11 ulasan:

  1. nasib baik nabil makan pujuk.... boleh tahan harga tu...
    Ekekeekek, pandai abah usik kakak....

    BalasPadam
  2. fuhh.. bnyak gak motor2 kecik tu.. kecian kat nabi, muka dia nk je tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye lah Fatah... muka excited nak tu :)

      Terima kasih singgah blog akak ye :)

      Padam
  3. nasib baik nabil seorg anak yg baik n mendengar kata.....he3x....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehhe kena praktis basikal dulu NzA... kalau lulus baru boleh beli :)

      Padam
  4. Comellah motor tu Yati, Kakak tengok pun terpikat usah kata Nabil.
    Kena kumpul duit boleh beli ni... tapi bahaya kalau jenis budak yg ligat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang comel kakzakie... tapi takut lagi nak bagi dia sebab kecik lagi kan :)

      Padam
  5. bukannyer boleh ngat diikutkan semua kehendak anak2nikan... tapi pandai2ler coverkan..lagipun dia nak waktutujer.. esok2 dah ada idakler kemaruk ngat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Zila bila depan mata dorang jadi kemaruk nak sangat benda tu :)

      Padam
  6. Moto tu dah mcm org besar punya motor kan CH...kalau okje budak kecik pun harus teringin jugak hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)