Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 28 Ogos 2013

WW : KENAPA BERIYE PAKSA MAMA BUAT KEK PADANG BOLA .... CER KOMEN KEKAWAN :D


16 ulasan:

  1. akak buat sendiri? wow..menjadik la kak.

    BalasPadam
  2. mama buat sendiri?pandai yatie..tentu anak suka

    BalasPadam
  3. buat sendiri ker kak?? x berani nak komen .. tp sy teruja tgk ni

    BalasPadam
  4. waa kagum saya siap boleh buat kek lawo gini...special ni..

    BalasPadam
  5. wow......cantik.....kek untuk apa tu Kak....

    BalasPadam
  6. waahhhh cantik...mmg lengkap..ada padang bola, pemain bola, tiang gol, bola..garisan...hehehe..cantik

    BalasPadam
  7. minat nak jadi pemain bola lah tu...heheh...

    akak buat sendiri kek tu? cayalah!!

    BalasPadam
  8. wooowww bestnya ada mak cam gini... memangler kalau kita anak pun paksajer buat apa yang terlintas dek fikiran/....

    BalasPadam
  9. pandainya...sy lom penah buat padang gitu...anak pompuan la katakan...

    BalasPadam
  10. Kalau dah mamanya pandai mestilah ada permintaan. Menjadi pulak tu.
    Musim bola kek pun nak padang bola Yati..

    BalasPadam
  11. untuk besday abang ke...
    pandainya mama buat...sedapnya

    BalasPadam
  12. cantik la kek padang bola tu..

    BalasPadam
  13. Menjadi cantik kek padang bola tu! Mesti renyah nak buatnya.
    P/s : betul la tu k.yatie apa yg nabil mintak. Kalau dia suruh mama buat kek princess nti mamanya pulak yg confuse ehehe..

    BalasPadam
  14. Sebab abg suka main bola lah ni kan? tu yg beria suruh mama buatkan kek padang bola..hehe

    BalasPadam
  15. sebab nabil kan anak lelaki mama... kena la pandai main bola...
    btw, cantik kek padang bola tu... siap lengkap gol dan player lagi :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)