Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 22 Ogos 2013

KONON NAK GUNA CHOPSTICKS....HEHEHE TAK DE MAKNA NYE :P

Jom baca cerita sambil tengok gambar Nabil ye....

 "Mama, Nabil nak makan Meehoon Sup ni guna Chopstiks la" pintanya pada saya... so bagilah...

 Tengok tu terkial nak ambil meehoon tu... adalah dapat  secubit jer :)

 Akhirnya..... dia minta sudu baru lah habis ....

 Tak puas hati .... menghirup lagi mangkuk tu.... 

 Memang trademark Nabil lah bila makan sup....

 Puas hati dah habis di hirupnya :D

Perghhhh terbaeeekkk lah Mama sehingga menjilat jari :P

9 ulasan:

  1. Dia tengok kita guna senang dia pun teringin juga. Makan mee dgn chopstick kan lebih sedap kan... tu yg dia nak cuba:)

    BalasPadam
  2. kat rumah hanya along aiman yang pandai guna..
    yang lain memang tak reti termasuk nur ha..ha..

    BalasPadam
  3. sama perangai dgn anak-anak saya... tapi end up cari sudu jugak... ekekkeke
    mee hun sup mama mestilah sedap, kan Nabil?

    BalasPadam
  4. perghhh...... sedap giler tengok nabil makan

    BalasPadam
  5. Assalam
    Ha haa nk try gak ye
    Untie ni pun dari dulu x reti he hee

    BalasPadam
  6. Acik kat sini pun x lepas lg guna chop stick..mahunya kebulur klu guna ni..ki ki

    BalasPadam
  7. Semangatnya tgk Nabil makan sup..hehe..:)

    BalasPadam
  8. Mesti sedap meehoon mama buat tu....kalau tak, takkan Nanil sampai jilat jari hehe

    BalasPadam
  9. kikikikiki .. lg nikmat mcm tu kan.. hahahhaha

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)