Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 25 Oktober 2016

Panjang Umurnya.. Serta Muliaaaaa... Serta Muliaaaaa... SYAZA NAJEEHA ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..

Kekawan baca tajuk entri kena nyanyi tau haahha :D
Nak meraikan juga hari lahir anakanda yang kedua ini.. masih lagi bertema taman sambil bersantai dipetang hari..

Ambil picture masa kami jer mula2 sampai kat taman tu.. kali ini bertempat di Laman Kebudayaan tu.. berhadapan dengan Teater Shah Alam tu.. 

Besday bersama abah tersayang hihihi.. yang nabil dah sibuk bermain bola.. jadi kak nabilah photografernya..

Sementara menunggu yg lain datang mereka posing2 sakan lah.. tengok nabilah dah sama macam anak dara dengan mak cik Atiqah nya tu..

Sakan bermain buih sabun dan bola mereka ni.. elok juga buat ditamankan banyak aktiviti boleh buat.. kata en suami tak adalah terkurung dalam rumah.. dah sekarang panas..

Kali ini saya tak masak apa-apa pun , saya beli pizza kat dominos tu jer .. pastu ada offer setnya.. jadi saya beli 2 set.. dapat 4 pizza.. pastu 2 set ayam madu, union ring, Garlic breadstick, lagi lah untung mak ni hahhaha.. donat dan cheese tart tu adik ipar saya yg buat.. dan ada juga yg bawa ayam KFC.. makan2 santai macam tu..

Bila semua dah ada.. barulah acara potong kek bermula.. abahnya yg belanja kek tu.. Kek Karot yg sedap...

Makan2 lah petang tu sampai lembam hahhaha..
Pukul 6.45pm kami pun pulang.. berada ditaman tu selepas solat asar.. senangkan.. lepas tu balik sebelum maghrib.. :)

12 ulasan:

  1. meriahnya sambutan birthday kakak.. memang seronok smbut kat taman mcm ni kak.. suasana pun lebih santai sambil hirup udara segar...
    alhamdulillah.. byk juga makann tu..:)

    BalasPadam
  2. wahhh meriahnya..happy birthday to syaza, semoga menjadi anak yg baik :)

    BalasPadam
  3. sronok celebrates kt outdoor gni

    BalasPadam
  4. Selamat ulangtahun syaza najeeha

    BalasPadam
  5. happy birthday syaza najeeha...meriahh..

    BalasPadam
  6. SELAMAT ULANG TAHUN NAJEEHA..SAKAN MERIAH MAJLISNYA WALAU SANTAI SAJA

    BalasPadam
  7. best kak!!!! suke idea nie.... best buat outdoor mcm nie....bile amik gambar pun lawo...dgn kehijauan yg ade....kalo ade anak2 kecik pun bebas nak lari bermain2.... kat putrajaya byk taman2 cantik ...selalu gak tgk org sambut mcm nie...lieya pnah sekali ...mmg best...

    kak, cuci mate lieya tgk foods yg ade...nampak sedap2 semuanyer....

    BalasPadam
  8. Happy birthday dari maktok utk Najeeha ya Yatie
    Semoga menjadi anak solehah yg cemerlang nnt

    BalasPadam
  9. Wah meriahnya sambuh hari jadi outdoor.
    Selamat hari jadi Najeeha.
    Semoga cemerlang UPSR juga.

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Jadi Najeeha.....
    Meriah sangat tu Tie. Ha a Tie..... mmg senang sangat buat kat taman macam ni. Luas. Bebudak nak main pun senang hihi.... Ko pun senang kan. Tak payah masak haha....

    Atiqah ni sapa Tie adik ko ke adik suami? Comel Nabilah.

    BalasPadam
  11. Bestnya besday kat taman...lepaa makan boleh main...ekeke

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)