Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 5 Oktober 2016

WW:: SEGAMAT REL... TUT TUT TUT.. πŸ˜†πŸ˜Š

Assalamualaikum kekawan...
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya...






Hari ini ada appointmen doktor saya dan Nabil.. jadi lepas hantar kak Jeeha ke sekolah pergi BIMB dan CIMB untuk bayar yuran sekolah mereka.. dah merancang dgn Nabil nak breakfast kat Segamat Rel ni.. kami sampai situ baru pukul 7.45am.. kedai buka pukul 8.00am.. tu yg Nabil jadi model ambil gambar disitu hihihi..πŸ˜†πŸ˜Š
Mujur memberi kerjasama yang baik.. apabila kedai buka .. konon nak oder set kacang pool dan Nabil nak set lempeng pisang.. sayangnya belum masak lagi kata adik tu.. mungkin pukul 9.00am baru boleh oder kak.. yg ada sekarang set telur rebus dan roti bakar.. terpaksa lah oder yg tu.. sebab appointmen pukul 9.00am.. kalau pergi lambat mahu nombor banyak.. macam hari itu.. hampir pukul 2.00pm baru selesai sehingga ambil ubat..
Kekawan dah sarapan pagi ke πŸ˜ŠπŸ˜†☺


18 ulasan:

  1. Hensem Nabil... Selamat Pagi kak... saya baru nak sarapan

    BalasPadam
  2. pepagi pekena roti bakar dengan kopi O memang best kan...

    BalasPadam
  3. Segamat Rel ni kat Segamat ke ? Saya asal Segamat, tapi dah lama pindah ke JB, sejak 1994

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dekat shah alam DZ.. belakang DEMC Hospital tu.. jadi singgah bekfes dulu hihihi..
      Menu nya semua dari Johorian...πŸ˜†πŸ˜Š

      Padam
  4. Eh... ala-ala Kluang railway ada kopi dan roti bakar sapu kaya dan marjerin. Kalau kat Johor yg famous macam ni di Kluang Yati

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kopi dia memang sedap kak zakie...
      Rasa nak mengulang bekfes lagi..

      Padam
  5. segamat rail kt aeon shah alam ada juga tp tk pernh mkn

    BalasPadam
  6. ingatkan apa yg tut2 td heheheh...

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum kak..

    Hensem nyer Nabil :)

    BalasPadam
  8. alahai hensem nya abg Nabil.. nampak klasik tempat ni ye kak... sarapan kuih & nescafe ja kak pagi ni.. :)

    BalasPadam
  9. Bukan main sporting lagi model hensem kak Yati bergaya...
    Saya makan mee goreng jer sarapan tadi...

    BalasPadam
  10. Akak ingat yatie dengan family pegi Segamat naik keretapi...:-)
    Hensem nabil posing kat keretapi tu.

    BalasPadam
  11. Akak ingat yatie dengan family pegi Segamat naik keretapi...:-)
    Hensem nabil posing kat keretapi tu.

    BalasPadam
  12. WAH SUKANYA NABIL BEKFAST DI SITU

    BalasPadam
  13. Comel Nabil..boleh jadi model lagi tu

    BalasPadam
  14. Wkmsalam.
    Semoga kedua2nya sihat.

    BalasPadam
  15. Boyfren tak ikut sekali ke?

    Tak pe....tak dpt makan pisang, hari lain kita pergi lagi selagi belum dapat katanya hihi....

    Wah ada bakat bakal jadi pencetus ummah Nabil ni nampaknya

    BalasPadam
  16. Kalau tak silap ada satu kot kat WangsaMaju. Main guna perkataan rel juga tapi terlupalah Segamat ke, Kluang Station ^_^

    Amboi, CH! Pepagi dah suruh anak berselfie untuk blog katanya! Tegar sungguh ni nak masuk blog. Kalah jiran sebelah saya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)