Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 15 November 2016

BULAN BESAR... Tempat Saya MENYOROK..😆😆😊 ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..

Malam tadi selepas solat maghrib keluarlah nak menengok BULAN BESAR masa tu pukul 7.41 pm.. oleh kerana petang tu hujan jadi bulan pun menyorok kat balik awan huhuhu.. jadi lah dapat tengok sikit tu hihihi

Lepas tu masuk dalam wasap group Aweks Blogger tanya dorang.. tempat dorang ok clear ke... tempat si Mummydearie tu terang jugak menyerlah BULAN BESAR tu :D

Lepas tu, hainomokje lagi lah .. yilek kata Hainom hahahha lagi haru tu kan :P
Tak pe nom kata malam ni ada lagi , minta2 tak hujan lah ye :)






Di negera lain punyalah menyerlah BULAN BESAR ni kan.. Subahanallah punya lah cantik kan..

Saya post juga ke group Aweks Blogger tu.. 
MD kata yang kita snap tadi tu CH "Anak bulan jer, tak membesar" hahhaha.. macam2 hal dengan Bulan Besar ni..
Ditempat kekawan nampak jelas ke?.. ^__^

Sumber picture : WhatsApp

15 ulasan:

  1. semalam Minah Kiwi tak sempat tengok sebab dok sibuk dinner dengan kawan2 kat kepci.. sampai terlupa ada Supermoon rupanya

    BalasPadam
  2. XPALAH XDPT TENGOK SUPERMOON KAT LANGIT DI RUMAH KONGSI TENGOK DINTNET OK JG TU.

    BalasPadam
  3. bila hari hujan, sy tak keluar pun tengok sebab memang bila pandang luar mcm gelap aje.. kompom bulannya menyorok.. huhu

    BalasPadam
  4. terang jugak akak dpt snap...lieya plak konon nak keluar umah tgk lepas dinner...sudahnye tak keluar pun sbb ujan so tgk live streaming yg ade dari fb jek heheeheheheh....lg pun tempat lieya hujan kak...so langit gelap ...tak clear pun....

    BalasPadam
  5. Saya keluar masuk rumah aje CH dok nak tengok bilalah anak bulan ni nak jadi supermoon ^_^ Takat gitu ajelah besarnya...

    Malanglah kawan sorang tu yang terkial-kial nak berkain batikkan, last-last tak nampak pun supermoon. Nasib baik CH hantar gambar cilok internet, barulah nampak betapa hebatnya supermoon nikan!

    BalasPadam
  6. Pelik jugak ye kenapa tempat kita bulan langsung tak kelihatan???? Mmg serious gelap je awan mlm tadi. Hish...takkan tertutup hijab pulak. ....Seram ni!

    Negara lain mmg clear, besar bulannya ye CH....Cantik jadinya

    BalasPadam
  7. Brunei pun tk nampak
    Kesian anak2 dok tunggu siap dgn teropong bagai

    BalasPadam
  8. subhanallah..cantik.

    di KK pun tak nampak..hujan kat sini malam tadi so tak nampak apa2. awan gelap yela huhu

    BalasPadam
  9. subhanallah..tempat saya hujan 1 hari semalam. tak nampak bulan..

    BalasPadam
  10. tempat kira hujan semalam hihihi

    BalasPadam
  11. Tgk kat tv aja...sini hujan pulak semalam
    Subhanallah, cantikkk

    BalasPadam
  12. Knor dpt tgok..tpi halui lh kejauhan sayub2
    Wow luaq ngara punya lgi hensem bln tpi hensem lgi nabi kita muhammad saw.

    BalasPadam
  13. saya dah siapkan caj bateri dslr Yati,..tau2 hujan turun dari pukul 2 ptg..sampai ke pagi...musnah harapan nak pacak tripod depan rumah..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)