Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 19 November 2016

Semakkan Semula Markah UPSR 2016

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada didalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Cikgu tuisyen macth Jeeha ada wasap kat group cara nak semak semula markah anak.. jadi saya kongsikan disini untuk kawan2 yg ada anak ambil UPSR tahun ini..



Ramai yg pm tanya tentang semakan semula utk UPSR 2016 ..
1st ambil borang kat sek @ boleh je download kat website..

2~ isi borang, buat salinan slip upsr dan sahkan dari sek ..

3~ sediakan sampul surat 2 keping beralamat sendiri dan setem RM1 setiap satu

4~ bawa borang ke parcel E11, Putrajaya..
Kat lobi tu je beberapa kaunter da sedia menunggu

5~ ambil no dan buat bayaran RM50 setiap subjek yg nak disemak semula

6~ tarikh tutup semakan adalah 30 hari dari tarikh UPSR keluar

7~keputusan semakan selepas 30 hari dari tarikh tutup myb dlm pertengahan @ hujung bulan 1 boleh tahu

8~ resit bayaran dan slip kuning akan diberikan sebagai simpanan dan rujukan kita

* bagi saya buat aje semakan semula ..
* tak rugi apa2.. sekurang2nya kita puas hatikan ...
* andaikan keputusan akhir nanti sama juga ..kita redha dan sekurang2nya kita telah berusaha hingga titisan terakhir...

Moga ada perubahan nanti ...
Sedapkan hati aje lah ye...

13 ulasan:

  1. Kalau nak bagi puashati dan mampu memang patut buat semakan semula..
    Tapi apa pun, setakat keputusan UPSR apalah sangat kan... kadang kurang Berjaya sekarang mengundang kejayaan masa depan.

    BalasPadam
  2. Tak salah utk buat semakan.. kan kak.. utk kepuasan sendiri.. terpulang pada individu.. :)

    BalasPadam
  3. Ye rasanya knor tak bt semkan..bru upsr..
    Biarlh ia berlalu bagai angin hahha
    Masih pnjang lagi perjlnan anak2.
    Kos tu baziqqq sgt..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Kalau X puas hati bolehlah buat semakan.
    Tapi kenapa mahal sangat ye.

    BalasPadam
  6. mahal juga charge semakan tu...tp mmg rata2 rmi yg terkejut..apa2pn ank2 yg amik upsr skarang mmg work hard..silibus pn xmcm dlu2 kn

    BalasPadam
  7. Ada possible tak yg kertas yg chck tu nnt dah ok dapat B, check balik trus dapat C or D?

    BalasPadam
  8. takut dia check balik terus dia bagi lagi rendah.. takut jugak yer

    BalasPadam
  9. mahalnya kos semakan tu. kesian semua yang terkena

    BalasPadam
  10. Kalau tetiba lepas check, result lagi teruk dpd result asal macamana Ti? Tak ke seram tu jadinya

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)