Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 2 November 2016

WW:: EHH NAK TERBALIK PULOK πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜ƒ ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya ..











Bak kata Hainomokje.. memenuhi kehendak.. ikut jer lah apa yg menggembirakan mereka kan.. kata teringin nak masuk upside down house tu mama.. :D

21 ulasan:

  1. wahhhh.. rumah Terbalik yg kat KL tu kan Kak..baru lagi ni...:)

    BalasPadam
  2. ni yang kat kl tower tu ke. menarik juga kan

    BalasPadam
  3. Tengok gambar pun pening kepala Tie:)
    Budak-budak memang suka dpt macam ni.

    BalasPadam
  4. skarang dh byk tmpt buat upside down ni...dlu kt sabah je

    BalasPadam
  5. mcm nak erbalik kan pc je kak heheehehehe...

    seronok masing2..nampak ceria muke masing2 hah...tu la kak, kite ni kalo tgk anak2 hepy kite pun hepi kan....bawak le kemane ajek asalkan namenye berjalan....

    BalasPadam
  6. Menarik juga nampaknya..tapi pening mandangnya.

    BalasPadam
  7. pandai anak-anak berposing!
    kat mana ni ya kak Tie??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat PD ni KB..
      Sama jalan masuk gi ostrich tu..

      Padam
  8. wahhh seronoknya...Hsna pun teringin nak g umah tebalik..mostly yg kat sabah tu... unik sgt!

    BalasPadam
  9. Ehehe ngeri lak fikir jamban terbalik. Akekeke..ni tak boleh bawak anak lagi dia bukan faham seni.

    BalasPadam
  10. Akak dh lama teringin nk tengok tebalik tebalik ni
    Sampai skrg belum dpt tengok dgn kepala sendiri

    BalasPadam
  11. Haah lah.. terbalik semua... macam real..bilalah dapat melawat ke Rumah Terbalik ni yer...

    BalasPadam
  12. hamboiii kemain posing yaa ;-)

    BalasPadam
  13. Kat mana ni Ti?
    Hang pi mana pulak? Tak tau pun haha.....
    Seronoklah noh depa..... Mak pak memenuhi kehendak. Gambo hang laki bini mana?

    BalasPadam
  14. Amboiiiii koranggggh sakan noh....seronokkkk...:-)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)