Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 17 November 2016

SEMAKAN ONLINE UPSR 2016.... CH Seram πŸ˜“πŸ˜“

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..




Saya pulak yang dig dag dig dug menunggu keputusan UPSR ni.. saya tak cuti pun hari ini..
Jadi nak semak melalui online di sini https://sppat.moe.gov.my/semakan/

Pastikan anda ada nombor kad pengenalan dan Nombor Angka Giliran anak ye..
Taip kan diruang yang disediakan seperti gambar diatas tu..

Selain itu boleh juga semak melalui SMS

UPSR Jarak (Nombor Giliran) dan hantar ke nombor 15888

Semuanya akan beroperasi pada pukul 10 pagi ye kekawan..

Selamat mencuba..

Semoga anak2 kita beroleh kejayaan yang cemerlang . Aamiin
Apa jua keputusan yang diterima kita kena redha.. Doa Usaha Tawakal telah dilakukan.. Allah jua yang menentukan..

11 ulasan:

  1. ank relax je kn...mak yg neves...smoga dipermudahkn

    BalasPadam
  2. berdebarkan mak pak anak upsr ni kan ... ai pun tak sbar tgu update dr kakak-kakak ipar ....

    BalasPadam
  3. bedebar semua...anak bedebar, makpak pun same kan kak...

    in sha allah moga semua dipermudahkan...

    BalasPadam
  4. TAK SEBAR NK SEMAK RESULT YA..MOGA CEMERLANG SEMUA

    BalasPadam
  5. tgh sibuk berbincang result UPSR kat grup2 WA skrg ni..

    BalasPadam
  6. Pergh ..... lega sudah ye CH....
    Tapi kalau kita lagi seramlah CH tengok online cenggini. Kalau boleh tak nak tahu huhu.....

    BalasPadam
  7. Dah lega dupdapdupdap berdegup jantungnya ya, CH. Lepas ni kita concentrate dengan persekolahan anak-anak untuk tahun depan. Tahun ni dah nak berakhir ^_^

    *MAPS! Kami datang ^_^

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)