Menuju Keluarga Sakinah Dalam Mencari Keredhaan Ilahi
TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN
Bawang putih tu mmg selalu letak dalam masakan pun Ti.... Seadap ah!Belimbing tu pun best bubuh dalam sardin. Yang pasting semua mak balun kalau lalu depan mata haha
dana mmg selalu suke lebihkan bwg putih dlm masakan kak, ikut org cina tuh kan depa suka mkn bwg putih bnyak khasiat katanyainsyallah kita boleh amalkan semua petua2 nih, sbb makanan yg mmg biasa kita mkn, cuma perlu tambahkan lg n kerapkan lg amik
HERBA YG MUDAH DIPEROLEHI SEKITAR KITA
Semuanya ada di sekeliling kita.Lepasni bolehlah jadikan amalan pemakanan bahan2 tersebut.
Den suko ulam pegago tu.Takut gak kalo ado darah tinggi,buat maso ni belum ado laei.Mencegah lebih baik kan.
Akak kalau masak2 taruk bawang putih lebih ti...suka sebab banyak khasiat.Semua febret akak tu ,cuma air kelapa tu kurang sikit...
Wah, semua biasa makan. alhamdulillah :)
Semua ni menu kegemaran saya.Mudah2an terhindarlah saya (eh kita semua) dari darah tinggi hendaknya Kak Yt.
bagus tips akak ni. tq share.
dulu selalu blend epel ngan celeri untuk ayah.. mmg tinggi betol bacaan dia T.T
Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :DMohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,Terima kasih atas perihatin anda :)
TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN
BalasPadamBawang putih tu mmg selalu letak dalam masakan pun Ti.... Seadap ah!
BalasPadamBelimbing tu pun best bubuh dalam sardin. Yang pasting semua mak balun kalau lalu depan mata haha
dana mmg selalu suke lebihkan bwg putih dlm masakan kak, ikut org cina tuh kan depa suka mkn bwg putih bnyak khasiat katanya
BalasPadaminsyallah kita boleh amalkan semua petua2 nih, sbb makanan yg mmg biasa kita mkn, cuma perlu tambahkan lg n kerapkan lg amik
HERBA YG MUDAH DIPEROLEHI SEKITAR KITA
BalasPadamSemuanya ada di sekeliling kita.
BalasPadamLepasni bolehlah jadikan amalan pemakanan bahan2 tersebut.
Den suko ulam pegago tu.
BalasPadamTakut gak kalo ado darah tinggi,buat maso ni belum ado laei.
Mencegah lebih baik kan.
Akak kalau masak2 taruk bawang putih lebih ti...suka sebab banyak khasiat.
BalasPadamSemua febret akak tu ,cuma air kelapa tu kurang sikit...
Wah, semua biasa makan. alhamdulillah :)
BalasPadamSemua ni menu kegemaran saya.
BalasPadamMudah2an terhindarlah saya (eh kita semua) dari darah tinggi hendaknya Kak Yt.
bagus tips akak ni. tq share.
BalasPadamdulu selalu blend epel ngan celeri untuk ayah.. mmg tinggi betol bacaan dia T.T
BalasPadam