Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 6 Oktober 2012

BLIND DATE ;-)

Blind date dgn siapa ye? cuba tengok gambar kenal tak?



Saya jumpa kak Rose, blogger My Kuali, peramah sungguh kak Rose ni,selama ni saya kenal di alam maya aje, bila jumpa pertama kali ni, macam dah kenal
lama. Kami jumpa di McD ss3. Saya nak beri ceam auralife nii kepada kak Rose, kami sembang pasal CTsS tu lah.

Semoga Allah memberi kekuatan utk pembedahan pada 16 oktober ni. Cream ni hanya rawatan alternatif . Semoga ukhuwah akan terus terjalin antara kita. Menyayangi kawan kerana Allah sungguh indah kan ; D

8 ulasan:

  1. Yati, blind date yang sangat2 bermakna... terima kasih banyak2 atas pemberian dan semuga akan ada pertemuan lagi dan lagi dan lagi ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya.. kak rose semoga Kita akan bertemu lagi Dan lagi selepas ini ye.. ;-)
      Terima kasih kak rose beri budak2 ni duit raya ;D
      Dan Ukhuwah terus terjalin mesra :-)

      Padam
  2. salam..bestnya jumpa rakan blogger.Selalu bersembang tanpa wajah..skrg telah bersua muka :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye zatie, bila bersua muka bersembang terasa Ukhuwah terjalin mesra. nak jumpa pun mana blogger yg tinggal dekat je ;-)

      Padam
  3. PM jugak tak pernah berjumpo any blogger lagi...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ajer nak jumpo PM... jemputlah lah kami masa kenduri masuk rumah baru nanti... boleh juga akak hulur kuih sebagai juadah hehehe :D

      Padam
  4. Assallamualaikum Yati..

    Wah dah jumpa kak Rose my kuali ye.. Mesti rasa seronok kan.. Bila pula kita nak blind date ni Yati?? hehehe.. Jauh arr kita ni..

    Yati, terliur tgk yee mee sizzling kat bawah tu. Pinggan tu arcopal kan..heheheee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ajer kita nak blind date dengan Naz.. bila turun KL bagi tau.. boleh jumpa.. Naz tinggal di Muar kan, dimana ye.. bapa mertua yati.. Muar, Sg Mati.. bila raya balik juga ke sana ...

      Ye.. pinggan arcopal yang terkenal zaman 80an-90an kan, yati beli tahun 1997 tu, masa pegi Langkawi.. lamakan :D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)