Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 23 Julai 2015

Berkunjung di Hari Raya... Tetamu Membawa Berkat ^__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya..

Hari sabtu ni saya mendapat undangan rumah terbuka kawan saya.. ramai pula yg menjemput.. InshaAllah jika ada kelapangan dapat lah saya memenuhi undangan itu..

Kekawan tentunya pun dah jemputan rumah terbuka kan..




11 ulasan:

  1. Terima kasih di atas perkongsian ini kak, selamat hari raya dan maaf zahir batin...

    BalasPadam
  2. Belum ada undangan lagi CH...satu Sabtu ni itupun rumah Mak Usu Pak Jilap...
    Betullah tetamu ni mmg banyak kelebihannya di sisi Allah cuma agak seram nak menerimanya kalau ramai sangat haha

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya CH. Sabtu ni SB pon dpt undangan RT.

    BalasPadam
  4. semalam baru suami mengingatkan tentang pekara ni pada kakak yg mengeluh pasal tetamu....terimakasih kongsi info ini juga

    BalasPadam
  5. Kak yati...selamat hari raya..maaf zahir dan batin dari cheq da

    BalasPadam
  6. salam aidilfitri kak... raya ni memang seronok melayan tetamu datang rumah... hehe..

    BalasPadam
  7. walaupun letih..tetamu wajib dilayan seadanya..

    BalasPadam
  8. selamat hari raya..maaf zahir batin.
    kekadang hati ni jahat juga..mengeluh bila terlampau ramai tetamu datang dlm sesuatu masa..tak terlayan di buatnya..
    bila dah tahu hikmahnya..layan sajalah seadanya..
    terimakasih yati..berkongsi ilmu.

    BalasPadam
  9. akak buat open house ke ? CT nak serbu hehehe..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)