Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 3 Julai 2015

RAMADHAN DAY 16 : PERBANYAKAN MEMBERI HADIAH ~ apa lagi BAJU RAYA le sebagai hadiah..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan diberikan kesihatan yg baik..



Apa yg selalu saya berikan utk hadiah hari raya adalah baju raya... lepas tu tudung raya.. kerongsang raya..
Tapi saya masih lagi berhutang dengan anak2 saya utk beli baju raya.. tak sempat lagi nak beli, yg sempat baju melayu utk Nabil..
Ingatkan ahad ni baru all out shopping..

Kekawan dah habis shopping ke.. 

2 ulasan:

  1. Baju budak dah beli dah sepasang sorang.... baju mak budak, pakai baju lama ajelah hihi.....agaknyalah ....kang nampak yg berkenan, terbeli pulak.

    BalasPadam
  2. Saya pun belum menyempat nak bershopping raya katanya, CH. Pergerakan terbatas sikit di bulan Ramadhan ni apatah lagi emak mertua ada bersama. Lagipun raya tahun ni saya tak balik kampung, rasa macam malas pulak nak sakan membeli-belah sempena Syawal ni. Kuih pun tak beli lagi tau! Rumah pun tak bersiap kemas dan tak beli apa pun!

    Mungkin saya ambil sehari cuti minggu depan untuk beli semuanya dalam sehari. Senang cerita.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)