Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 12 November 2013

ALHAMDULILLAH NABIL DAH SIHAT ;-)

Assalamualaikum dan selamat pagi kekawan semua...

Saya masih lagi bersiaran langsung dari DEMC hospital.. terima kasih bebanyak saya ucapkan kepada kekawan semua yg mendoakan nabil cepat sembuh.. pukul 9am doktor dtg checkup nabil, alhamdulillah darah semua ok, tiada jangkitan virus, serta cirit birit dan muntah dah tak de, so tengahari boleh discharge, kata doktor...

Terima kasih Allah, terims kasih doktor dan terima kasih kekawan semua ;)
Sambil menunggu discharge nabil pum mewarna buku spiderman yg dihadiahkan oleh kak Nabilah yg penyayang tu, murah jer mama kata kak nabilah, 90 sen jer... tq kak nabilah, nabil suka kata nabil..


Leka dia mewarna, nak hampir siap tu, terisi juga masa luang nabil tu..




"Mama dah siap " kata nabil 

"well done, cantik nabil warna" jawab saya, siap suruh bagi bintang lagi.. mau habis satu buku ni nabil warna, menunggu billings yg dibuat utk discharge ni ;)

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. sihat dah..sy risau baca anak2 yg sakit....

    BalasPadam
  2. alhamdulillah....nabil dah sihat
    cantik spiderman yang dikaler nabil...taklah boring duduk hospital kan..

    BalasPadam
  3. cantik nabil warna spiderman
    semoga cepat sembuh yer...

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..dah sihat pon

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah Nabil dah sihat...lega sikit hati mama kan...
    pandai nabil mewarna :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, saya pun lega bila nabil dah baik :)
    mmg cantik nabil mewarna… untung nabil ada kakak penyayang lagi baik hati :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah Nabil dah sihat...

    kemas je Nabil kaler...

    BalasPadam
  8. Saat yg best kalau menunggu anak kat wad ni bila boleh dischargekan CH...mcm lega satu badan hehe..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)