Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 13 November 2013

ww : L.E.T.I.H

Assalamualaikum kekawan dan salam ceria...


Keletihan  semalam belum hilang lagi, Alhamdulillah, nabil dan sembuh sepenuhnya tadi call tadika, teacher kata nabil aktif dan ceria, badan pun tak panas lagi, dari pagi dia bercerita dengan kawan2 dia masuk hospital, tunjuk kesan kena cucuk jarum di tangan, nak masukan air... lega juga bila dengar cerita cikgunya itu....

Saya pula keletihan menyiapkan tugasan yg berlonggok diatas meja selama dua hari ni.. Rabbi Yassir Wa tu'assir... 

p/s bila ada masa saya BW kekawan ye :)

13 ulasan:

  1. Lepas nie semoga dapat berehat secukupnya....

    BalasPadam
  2. ceria nabil hari ini....alhamdulillah
    hilang segala keletihan tengok anak sihat...

    BalasPadam
  3. Alahai...jgn susah hati pasal BW tu...letih pun takpa janji anak dah sihat. Bila depa sihat hati kita pun rasa lega...

    BalasPadam
  4. Saya pun...bw ikut keadaan. :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah....Nabil dah ok.....bawa2 berehat dulu....jangan sampi keletihan pula Kak....

    BalasPadam
  6. Alhmdulillah, Nabil dah sihat ya..
    Dah baca pasal Nabil demam tu..tapi tak sempat nak komen..line slow sangat2.
    Legakan bila anak dah sihat..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..Nabil dah sihat dan ceria

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, nabil dah boleh ke taska..
    Rehat dulu kak yati, no worries :)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..salam kenal

    BalasPadam
  10. Alhamdulilah Nabil dah kembali ceria....syukur sgt kan Kak..
    slow siapkan kerja...:)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah... Moga Nabil terus sihat..
    Kakak pulak dah kian surut sikit kerja sekarang ni Yati. 2 hari lepas aduhai tak cukup masa. Sampai nak rehat pun tak boleh (rehat utk solat aje).

    BalasPadam
  12. Legakan CH kalau anak dah sihat ni tulah tu.....kerja pulak yg bertimbun hehe......mmg tak habis habis le letihnya hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)