Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 27 November 2013

WW : WEEKDAYS DINNER :)



Assalamualaikum kekawan semua... :)


Sayur, ikan goreng dan telur...

Merasmikan yg ini sebenarnya

Satu biji telur... ini saya punya sebab ada cili padi :P

Elok bulat kejadiannya :)

p/s Kekawan bila weekdays masak apa ye? :D



22 ulasan:

  1. cantek telur tu...he3..weekday masak campak2 je..y penting masak & ada bahannya..klu x,goreng telur jela..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sama jer dgn akak Mar, masak cmpk2 janji ada nak dimkn kan ;)

      Padam
  2. rasmi barang yg beli kat langkawi aritu ka...sukanya.

    BalasPadam
  3. wahhh! sedappnya Kak.. cantik je telur tu bila dimasak dgn kuali tu:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tambah sedap sebab guna kuali baru Atie ehe ;)

      Padam
  4. kena beli kuali camni la jugak. cantik je kan. dahla budak2 ni memang hantu telur..huhu

    BalasPadam
  5. brg baru mmg seronok...lagi2 yg kita idamkan.
    smlm tak masak...beli roti arab jek mkn ber4.
    hb tak dinner sekali.
    selebihnya kemas KC...serabut sgt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun mcm tu fazian, kalau tak sempat beli jer ;)

      Padam
  6. Bila dah ada alat kenalah gunakan yati baru puas hati. Cantik bulat kan.
    Kakak cuti lepas tak masak... jenjalan so makan luar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya dpt mkn luar, lama tak gi mkn luar, en suami sibuk jer huhu

      Padam
  7. weekdays ke weekends ke wak x masak.,ahHKs

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yo lah, wak isteri yg masakan, tinggal ngap masuk mulut hehehe

      Padam
  8. Salam Kak Yatie...wahhhh bestnya boleh goreng telur sebiji-sebiji....

    BalasPadam
  9. senang masak telur guna kuali cam tu...cantik, bulat jadinya...

    BalasPadam
  10. tun sama je weekedays n weekend. kalau weekdays pagi2 bangun masak before gi uni, sbb duk kuarters dlm kawasan tmpt kerje husben, jd lunch husben tun blk umah makan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang ye Tun kalau tmpt kerja dekat, tun kerja satu uni dgn husben ke?

      Padam
  11. saya masak simple2 je kalau weekdays. wiken pun kadang sama.

    akak letak minyak ke tak masa masak telur tu? ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak letak sikit jer planta eira.. hujung sudu teh jer..

      Padam
  12. kalau weekdays, menu kami antara sup atau tom yam jer…. yg tu mmg hubby dah pakar dan sedap.. tunggu hujung minggu baru boleh masak special sikit :)

    BalasPadam
  13. Oooo nak merasmikan harta karun yg bawak balik dari Langkawi ritu hehe
    memang senangkan CH berbentuk cantik jadinya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)