Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 14 November 2013

Hari Sukan Maahad Tahfiz Az Tazkar..

Assalamualaikum kekawan.. moga ceria selalu ;)

Hari ni saya cuti untuk menyelasaikan banyak perkara.. lepas hantar anak kesekolah, saya terus ke LHDN Shah Alam (nanti entri ni) Lepas tu gi Klinik Ajwa utk chekup guna baucher PERKESO tu(ni pun nanti saya citer) Cerita sekarang ialah sukan sekolah agama kakak di Maahad Tahfiz..

Saya smpi disitu mereka tgh berlangsung acara rebut kerusi....

Bila muzik berhenti berebut nak duduk... dapat juga nabilah dan najeeha kerusi. Pemenang adalah lima orang... menanglah mereka berlima ni ;)

Dapat hadiah utk acara rebut kerusi

Akhir sekali bergambar dengan semua rumah Oren, belah kanan pengetua Ustaz Syahrani.... nanti smbg cerita lagi.. update guna handphone tak best.. mesti ejaan tunggang langgang..


5 ulasan:

  1. sabar menanti full story…
    saya pun jenis tak suka update blog ikut phone… tak puas tak dapat tekan keyboard.. hihihi

    BalasPadam
  2. rumah oren..best dpt hadiah kan..

    BalasPadam
  3. waj! orenn...sukaa...
    busy ye kak?? sama lah kita...:)

    BalasPadam
  4. memang x best langsung update guna phone... he he he

    BalasPadam
  5. Hehe....menang pulak tu yeh CH seronok le mereka...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)