Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 28 Disember 2013

AFAMOSA PART 4 # COWBOY TOWN.... HEEAAAYYAAH..



Assalamualaikum kekawan... selamat berhujung minggu di hari Sabtu :)

Jom kita sambung cerita gi Afamosa Melaka itu hari lagi ye, selepas berjimba-jimba di waterpark, malam tu kami berjimba-jimba pulak ke Cowboy Town... kita cerita sambil tengok gambar ye kekawan... 


Ini pintu masuknya, ada santa tengah buat show menyanyi, bergambar dgn nabil jer...



Pertunjukan mula pukul 8.30pm... kami sampai tengah show Red Indian bermain api... Nabil terperanjat tengok api keluar dari mulut "Pulu-Pulu" tu... hehehe bahasa nabil dari cerita Upin Ipin tu kan

Duduk kerusi depan sekali budak-budak semua ni.. cantiknya dia buat api tu macam kipas mama kata Nabilah terpegun...

Aksi para penonton pulak yg teruja dengan berbagai pertunjukan yg berwarna-warni dan adegan mencemaskan...


Lepas tu keluarlah pulak cerita santa dengan nyanyian... kebetulan nak Krimas kan... siap ada rusanya sekali...

Lepas tu keluar pulak orang yg tinggi-tinggi belaka... cam na dorang boleh tinggi tu Abah... tanya Nabil..

Keluar pulak cowboy berkuda... bestnya naik kuda kata nabil...

Ni kambing dan pooney pulak keluar, kakak yg suka dengan pooney tu...

Gajah show time.. lepas tu gajah tu hulur belalainya  kat Nabilah, menjerit dia, lah kena dah hingus gajah tu hahaha

Red Indian pulak...

Gajah tu pun boleh ditunggang kat cowboy town ni...

Kereta berhias pulak.... banyak sebenarnya kereta berhias ni... tak terpilih gambarnya, 

Dapat jugak Nabil ni naik kuda tapi Poney jer lah kan....




Akhir sekali adalah pertunjukan bunga api, saya tak ambil gambar pun, ini ambil pic dari en google....

Happy sungguh kami pada malam itu, pukul 11pm baru habis semua show tu... 

4 ulasan:

  1. wah .. meriahnya tengok gambar-gambar ni, mesti bestkan..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam
  2. Salam Kak..
    wah! mmg jalan2 sakan no.. bestnya... meriah! mmg kena ajak juga hubby pegi A Famosa ni balik Melaka nti...hehe...

    BalasPadam
  3. Syiok juga yerk ... nampak menariktu... mmg harus pergilerni..mcm2 boleh dibuat kat sinikan...

    BalasPadam
  4. Assallamualaikum kak Yatie...

    Kak, rumah mak Nadz dekat sgt dengan A Famosa ni. Kalau berkereta tak sampai pun 10 minit tp Nadz sendiri x pernah terjah semua tmpat ni. Pernah masuk dulu pun bawa anak2 mandi pool jer kat dalam tu. Kena pergi jugalah nanti...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)