Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 30 Disember 2013

JOM MAIN SALJI.... YEAAAHHH SALJI DAH TURUN.... :P

Assalamualaikum kekawan..... semoga ceria dan sihat selalu :)

Sekarang di Rumah Iklim Empat Musim Taman Bukit Cahaya Shah Alam dilanda salji kekawan ... Jom kita terjah kesana..

Gambar dibawah ni tahun sudah punya... tahun ni tak sempat lagi di terjah sebab asyik hujan jer sekarang ni kan...


Pintu masuk rumah empat musim tu ... Jika kekawan berhajat hendak kesana, bawa baju sejuk.... sejuknya teramat sangat ...




Posing dulu  didalam yg ada pokok krismas tu :)

Kena tunggu turn untuk masuk kekawan, diluar tu pun dah terasa sejuk ger gerger.....


Masing-masing dapat rasa salji tu...


Gambar blur sikit sebeb sejuk berasap giter ....




Danny dah kesejukan, dah pakai lengan pendek...


Samalah dengan Nabil dah tahan sejuk weeiiiii


Mak yg masih steady jer dengan kesejukan itu...




Mak rasa pulak salji ni....



Nabilah siap pakai sarung tangan lagi tu...


Peace no war :)


Kenapa pulak buat muka cam tu Nabilah...


Mama pun nak pegang juga salji ni...


Najeha yg tak tahan sejuk.. duduk kat luar jer masuk pun sekejap je...
















Jom main salji .. tengok dia dah ambil sarung tangan kak Nabilah... tahan sejuk..
















Nabilah nak buat Snow Ball mama.. layan jer kakak....




















Kejap keluar kejap masuk.... oooooo tak tahan sejuk....

17 ulasan:

  1. wah! seronoknya dapat pegang salji...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak pegi obesi jauh Atie... kesini jer lah yg mampu hahaha :D

      Padam
  2. akak kt genting waktu malam pun dah tak tahan...

    BalasPadam
  3. Teringat zaman merwntas hutan masa nak buka taman di bukit cerakah ni dulu.nama dulu sebelum ditukar ke bukit cahaya kan yatie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye acik erna dulu namanya bukit cerakah , skrg dah tukar.. tak sangka acik yg merentas nya ye..

      Padam
  4. Balasan
    1. Rasa nak buat ais kepal taruk sirap jer Mar hihihi

      Padam
  5. lamanya tak pergi sini, last pergi darjah 5 dulu, berkurun dah.. hihi...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum... Salam Kenal.. :D
    Baru nak blog walking kat sini.. best pulak tengok orang main salji nie.. berapa yer baaran masuk.. :D seronok bila bawa budak2 sekali.. boleh tgk ragam mereka :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masuk dlm rumah iklim ni RM5 seorg TT... Tq singgah blog kecil akak ni ;)

      Padam
  7. ABC satu….. hihihi
    Budak2 pun duk asyik tanya bila snow nak turun ni…

    BalasPadam
  8. Assalam
    Oo musim salji skrg ni ye
    Ank2 sukalah tp sy x thnn sejuk he hee sekejap bulih gigil 2

    BalasPadam
  9. Tak pernah masuk rumah salji kat bukit cerakah ni CH....mahal tak bayarannya? Boleh masuk salji tak? Ke cuma kat walkway tu jer?

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)