Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 6 Disember 2013

JOM KITA DOA UNTUK SAHABAT KITA YG DILANDA BANJIR

Assalamualaikum kekawan dan salam Jumaat :)

Sekarang ni tengah musim tengkujuh melanda, kebanyakan negeri di pantai timur dan selatan tengah dilanda banjir , entri dari mama NzA yg kerisauan sedikit-ujian-buat-kamimohon-doa. anak NzA belajar di Kuantan Pahang, anaknya memaklumkan hanya makan roti dan air mineral jer.. aduh kesian saya membacanya... marilah kekawan kita mendoakan negeri yg dilanda banjir pulih semula. Amiin...








KUANTAN

KELANTAN

TERKINI DI PAHANG

MELAKA DAN JOHOR




14 ulasan:

  1. Sedih memang sedih Yati. Inilah ujian yg perlu ditempuh. Harap bantuan diberikan tanpa culas kerana mereka yg terkepung banjir tak ada cara lain selain bantuan dtg. Kesian sangat kan..

    Bersama kita berdoa moga semuanya selamat

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat Kak..
    mmg sedih tgk keadaan mereka yg dilanda banjir ni...ntah mcm mana mrk.. teruk sgt banjir kali ni..sama2 kita doakan moga air cepat surut..amin!

    BalasPadam
  3. TQSM dear....sama2lah kita doakan agar semuanya cepat pulih seperti sedia kala....Alhamdulillah tmpt angah dh makin ok n bekalan letrik n air dh dismbung...tqsm diatas keperihatinan....

    BalasPadam
  4. semoga Allah meringankan beban mereka...

    BalasPadam
  5. Bismillah..ya Allah..
    semoga bumi menelan segala air bah yang melimpah..
    dan selamatkan mereka yang terkena musibah AMIN..

    BalasPadam
  6. acik pun ikut sedih yatie..lagi la ada kawan dikemaman yang acik pun dah pernah kerumah dia..sampai bumbung airnya

    BalasPadam
  7. berat mata memandang berat lg bahu yg memikul
    doa dari kejauhan semoga selamat semuanya Amin

    BalasPadam
  8. Terukkan bajir kat sana... Harap sgt dia org bertabah

    BalasPadam
  9. Rumah adik saya di kemaman pun naik air hingga paras paha dlm rumah…
    Bila tgk bekas student dan kawan2 yg post kesan banjir ni, sayu jer hati tengok… moga mereka redha dgn ujian dari Nya...

    BalasPadam
  10. Semoga mereka tabah dan sabar hadapi segalanya...

    BalasPadam
  11. berat mata kita memandang...berkali2 ganda berat beban yg terpaksa mereka pikul..

    BalasPadam
  12. semoga mereka tabah dalam mengharungi ujian ini...

    BalasPadam
  13. La ni apa khabar ye Ch mereka tu ....dah pulih lum?

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)