Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 4 April 2015

BREAD APPLE PIE

Assalamualaikum kekawan...
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi.. selamat berhujung minggu kekawan.. apa projek minum petang ni.. Jom cuba yg ni Roti Apple Pie.. kawan kongsi di whatsapp group , jadi saya kongsi disini pula :)



10 ulasan:

  1. juadah di hari minggu pun sgt enakkan...

    BalasPadam
  2. macam sedap jer.... kena masuk dalam kiv list ni, Yati.

    BalasPadam
  3. dah lama tak makan pei..dulu2 dok beli kat mcd ja..

    BalasPadam
  4. wah best ni macam nak buat jugak lah yatie sbb ada roti tu

    BalasPadam
  5. Apple pie ni kegemaran saya tapi macam biasalah CH, tak pernah buat sendiri. Dulu-dulu masa suka dok kat McD, memang tak pernah lupa order apple pie. Sekarang ni dah lama tak makan....

    BalasPadam
  6. Kita tak delah suka sangat CH.....tp makanlah kalau org dah hidang hihi....Takut makan banyak jer nanti hihi

    BalasPadam
  7. senang saja rupanya.. eh takla maksud CT tak complicated sngt..
    tapi yang suka apple pie ni CT je.. yg lelain xtau la..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)