Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 29 April 2015

WW :: PES TOMYAM HOMEMADE... Saya Dah Ada Stock (^__^)

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi hendak nya ..


Dah banyak kali saya masak tomyam dgn pes ni.. oleh kerana homemade , kita kena letak kat frozen ye kekawan..
Nak resepi klik pes tomyam mudah

17 ulasan:

  1. Singgah pagi...
    Nieyl jarang wat tomyam pakai pes..
    Selalu guna kiub je..:)

    BalasPadam
  2. salam kak..
    wahhh boleh cuba nti..sebab peberet makan tom yam..:)

    BalasPadam
  3. Saya selalu beli pes tomyam pasang siap dalam botol dari selatan Thailand yang di jual di Padang Besar...

    BalasPadam
  4. husband saya pun dah buat pes tomyam sendiri.. mudah je kan rupanya..

    BalasPadam
  5. mesti sedap buat sendiri kan yatie..acik nak cuba jugak nanti.terima kasih yatie

    BalasPadam
  6. Kalau buat sendiri mesti sedap.

    Masa pergi Padang Besar kak zai beli paste tomyam banyak, Thailand mari hehe...

    BalasPadam
  7. Buat sendiri jimat dan sedap. Paling elok sebab ia ada air tangan kita...konfirm lagi sedap kan! hehe

    BalasPadam
  8. Bila dah siap senang nak masak Yati.
    Balik kerja tinggal masukkan bahan yg nak diguna..
    Kakak tak pernah buat pes ini lagi.

    BalasPadam
  9. nak try la, In Shaa Allah..

    BalasPadam
  10. saya dok guna pes dari Thai nun hehe

    BalasPadam
  11. yang penting hala, dan bersih hihihihi

    BalasPadam
  12. rajin yatie buat pes ya...ni tentu rajin masak tomyam.Kakak suka tomyam sebab masam2 tapi jarang masak ,pasal ada yang anak yang tak tahan bau daun limau purut...macam2 je selera anak2 akak ni yatie.

    BalasPadam
  13. saya biasanya makan yang dah di hidang.... huhuhu

    BalasPadam
  14. Ini kisah lama tau, CH. Ada satu hari tu saya nak masak tomyam. Tetiba tengok stok tomyam dah habis. Saya pun teruslah google. Nampak resepi pes tomyam ni saya teruslah pi ke blog tersebut. Sekali tengok rupanya blog CH *_*

    Saya dah pernah buat pes tomyam ni ikut resepi CH tau... Lain kali nak buat lagilah. Barulah terjamin kebersihannya kalau dah buat sendirikan!

    BalasPadam
  15. rajin akak bt paste sendiri... dana selalu kalu malas bt sup ala2 thai jnji ada daun limau purut ngn serai kui3

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)