Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 20 Julai 2016

WW:: 10 SIFAT ISTERI YG MENDATANGKAN REZEKI KEPADA SUAMI..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..



Sumber : Facebook

P/s saya di hospital DEMC Shah Alam.. itu hari demam doktor kata saya mengalami sinus yg teruk.. so refer doktor pakar.. harap tak lah serious sangat.. ini kerana saya kerap sakit kepala.. masa cek mata itu hari.. tak lah teruk sangat powernya.. tak sampai 100 pun.. yg tyroid tu Alhamdulillah dah normal.. kena terus mkn ubat sebiji sehari ajer.. 2 bulan lagi baru jumpa doktor lagi..

22 ulasan:

  1. moga menjadi isteri solehah lagi mithali...kak doakan yati cpt sembuh sediakala.

    BalasPadam
  2. Wkmsalam.
    Semoga sentiasa sihat walafiat.

    BalasPadam
  3. Kena elakkan makan seafood berlebihan Yati.
    Bimbang juga sebab yg jadi tukang masak yg kena, payah sikit.
    Harap-harap tak melarat..

    BalasPadam
  4. moga cepat sembuh kak yati

    dekat dah tu DEMC dengan ofis saya ni ha

    BalasPadam
  5. semoga kite tergolong dalam golongan di atas...tapi lama dah tak buat solat dhuha T___T

    inshaa Allah moga hanya sakit2 ringan je kak...jgn lupe makan ubat moga Allah beri kesembuhan utk akak ye...nice entry bleh tambah semangat utk jadi isteri yg baik :)

    BalasPadam
  6. Semoga kita sama2 dapat memberi rezeki pada suami .
    Akak doakan yatie tak sakit yang serius....mudah2an dapat result yang baik2 je.

    BalasPadam
  7. Semoga kita sama2 dapat memberi rezeki pada suami .
    Akak doakan yatie tak sakit yang serius....mudah2an dapat result yang baik2 je.

    BalasPadam
  8. moga di berikan kesembuhan kak...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak CH.. singgah sini..

    Semoga cepat sembuh...

    BalasPadam
  10. Semoga tergolong dlm golongan diatas juga...
    Moga cepat sembuh

    BalasPadam
  11. Moga dengan usaha makan ubat semuanya pulih kembali ya kak...ameen :)

    BalasPadam
  12. Dapat sipi sipi pun jadiklah hihi....
    Ko masuk sepital ek. Moga cepat sembuhlah ye CH.
    Nampaknya tak lama lagi selpie pakai kaca matalah. Mmg perghLah hihi...

    BalasPadam
  13. Dapat sipi sipi pun jadiklah hihi....
    Ko masuk sepital ek. Moga cepat sembuhlah ye CH.
    Nampaknya tak lama lagi selpie pakai kaca matalah. Mmg perghLah hihi...

    BalasPadam
  14. Semoga cepat sembuh yea kak..

    BalasPadam
  15. semoga cepat sembuh..
    suami isteri saling melengkapi...setiap perbuatan baik isteri, pahalanya mengalir jg ke suami, in shaa Allah..

    BalasPadam
  16. Mekasih atas perkongsian kak. Smoga cepat sembuh.

    BalasPadam
  17. in shaa Allah.. akn terapkan dlm diri sifat2 sedemikian..
    tq atas perkongsian ni kak & smoga beransur smbuh skarang

    BalasPadam
  18. Insyallah. Akan belajar untuk terapkan semua sifat yang ada ni. Tq kak atas perkongsian ini 😁

    BalasPadam
  19. Ahah, macam ada aje ciri-ciri tu kat saya ^_^ Tak semualah tapi separuh. Hahaha!

    Semoga CH sihat sejahtera hendakNya di hari ni ya...

    BalasPadam
  20. semoga kak yati sihat2 aje dan dapat terus beramal

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)