Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 27 Julai 2016

WW :: NASI KABSAH AYAM BY NOXXA πŸ˜†πŸ˜Š ~___^

Salam petang yg ceria kekawan :)


sumber : Facebook

Jumpa resepi ni berlegar di wall FB.. kita save dulu disini..

p/s kebizian melanda lagi.. ptg baru dpt upload.. nak gerak pergi kursus pulak.. 3hari 2 malam Ilham Resort PD..

21 ulasan:

  1. wah..bilalah nak beli periuk noxxa ni...

    BalasPadam
  2. Selamat berkursus yatie...jaga kesihatan juga ya.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. cpt je siap nasi kabsah dimasak dlm noxxa tu

    BalasPadam
  5. Syoknya CH berkursus di tepi pantai..... boleh tengok matahari terbenam lagi.

    Mentang mentanglah ada Noxxa....habis resepi Noxxa dipungutkan hihi...

    BalasPadam
  6. Syoknya CH berkursus di tepi pantai..... boleh tengok matahari terbenam lagi.

    Mentang mentanglah ada Noxxa....habis resepi Noxxa dipungutkan hihi...

    BalasPadam
  7. Pin post ni dulu.. pakai Noxxz memang mudah

    BalasPadam
  8. wah ramai sekarang share resepi guna periuk noxxa ni

    BalasPadam
  9. Sedapnya nasi kabsah..guna pula noxxa
    Selamat berkursus..tepi pantai lg..bestnya

    BalasPadam
  10. Erm cepatnya dia masakkkkk..ermmmmm

    BalasPadam
  11. bestnye ada piuk noxxa ni ye kak...memacam bleh masak...sedap2 pulak tu...kejap je dah siap...bior pon mahal piuk tu tapi cam berbaloi2 gak kan jimat gas lagi...nanti kalau dah cuba jgn lupe share sini yek...kikiki

    BalasPadam
  12. Salam raya, CH ^_^

    Ahah! Raya dah nak habis, baru dapat 'beraya' di sini! I is sibuk mengorder cempedak madu, CH ~_^

    Ahah, nak tahu tak kakak saya sampai ajak main kutu nak beli Noxxa dan iron canggih Philips tu tapi saya tengah kira pakai jari ni patut ke tidak. Dahlah saya ni memasak pun limited version semendang, ada hati nak serba-serbi barang canggih kat rumah! Hehehe!

    Eh, kita cerita apa? Nasi kabsah eh. Aha, tengoklah nanti saya save juga resepi ni. Buatnya mungkin 5,6 tahun lagilah ~_^

    BalasPadam
  13. wah..nampak senang ye resepi ni kak...nak try la...
    kami laki bini dah la peminat tegar nasi arab...
    tq kakak!

    BalasPadam
  14. Weyh....... mengeram ke? Senyap je

    BalasPadam
  15. Wa.. Bestnye gi kursus.. 😍😍

    BalasPadam
  16. Wa.. Bestnye gi kursus.. 😍😍

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)