Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 31 Julai 2013

Baju raya kami :D

Hari Sabtu dan ahad lalu saya pergi shoping baju raya utk dipakai pada hari raya pertama, inilah hasilan rembatan saya pada hari tu, saya beli di shah alam aje, tak sanggup nak masuk KL, masa jumaat tu lagi selangor cuti KL sesak ...

 ini baju Najeeha, sibuk dua org anak dara saya nak baju peplum.. layankan aje, beli di pasar stadium shah alam dapatlah rm50 sepasang, kawan saya kata dia beli di kompleks pkns rm120 sepasang, kain dan design sama sebijik... saya dpt dua pasang pulak... ;)

Kalau seorang dah nak fesyen peplum jadi kak Nabilah pun sama, orang selalu tanya saya, kembar  ke sebab sama besar jer dia org berdua ;)

Ini bujang saya punya , Nabil Syahmi, saya beli Kass Collection sebaris dgn Jakel ss7, tiap tahun saya beli disini, ada diskaun masa tu, harga asal rm66 after diskaun rm48, suka nabil, balik en suami dari kerja terus tunjuk "cantik kan baju raya nabil kan abah" en suami anggukan jer ;)

Baju saya pulak, Muhaya design, tengok prof Muhaya pakai cantik jer.. saya rembat satu... boleh tahan harganya rm120 sepasang, bunga dan kain merah... 

En suami pnya beli di Jakel... Aaron Aziz you, beli masa happy hour rm150 termasuk samping, velentino silk, harga asal rm250 . Inilah tema warna kami tahun ni.. merah sangatlah mak ngah ehe :p

Kekawan tahun ni raya warna apa ye ;)

21 ulasan:

  1. jimat byk tu kak...untung akak. tu la nak beli pun kena tengok tempat. sy lom siap lg. tahun ni cam slow jek nak siap awal. sedih tul..sy berkenan apa yg prof dr muhaya gayakan. Sopan anggun. akak pun ayu nanti pakai baju tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena berjimat belanja fazian... kenapa slow pulak tahun ni fazian...

      Padam
  2. assalam yatie..acik pun merah jugak

    BalasPadam
  3. fuh.. merah menyala betul .. hihihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn nampak dek lembu udah... tak pasal kena kejar kihkih

      Padam
  4. anak2 akak merah .. akak dan suami tak ler.. gituler tiap2 tahun... akak memang suka sesangat gi pasar tani stadiumtu... tapi memang dah lama ler akak tak kes sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kami tak pernah pakai merah zila, ni permintaan anak dara dua org tu ;)

      Padam
  5. wah..meriah kaler merah yek..

    BalasPadam
  6. kami peach tahun ni tp baju tak nampak bayang lagi ni. harapnya sempatla siapp..huhu

    BalasPadam
  7. wah! cantik baju..
    Kami tema deep orange thn ni Kak..
    baju abg & Pa'e belum siap..esok janjinya nak ambil...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah meriah tu atie... cantik warna deep orange tu :D

      Padam
  8. OKje pun melah jugak CH...tapi muda sikitlah hehe

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Ramai tahun ni tema merah... masa akak pegi Jakel tu ramai yg usung baju melayu warna merah... :D

      Padam
  10. nampak meriah dgn tema merah.. kami tema coklat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Warna coklat tu akak tahun 2011 rasanya... :D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)