Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 3 Julai 2013

WW : Jom mewarna kata Nabil hehehe ^____^



Apa penyudahnya rumah uwan oleh budak 2 orang ini....
Nantikan story mory nya :D

10 ulasan:

  1. nak raya...cat la umah uwan yer...rajin nya cucu2 uwan

    BalasPadam
  2. bagusla tu, upah org mengecat pun mahal....Cat jenis apa tu & code & harga sekali...he..he..he..

    BalasPadam
  3. Wan nak cat rumah apa lagi cucu dia enjoylah ye:)

    BalasPadam
  4. wah..rajinnya menolong..

    BalasPadam
  5. cantik cat baru untuk raya rumah uwan tu

    BalasPadam
  6. mengecat sempena sambutan hari raya ke tuh...hehe

    BalasPadam
  7. pandai Nabil mengecat.. projek raya dah mula yer...

    BalasPadam
  8. Rajin2nya hero2 ni..

    Salam kenal kak yatie.sya folo blog kak yatie,klu sdi,snggah le ke blog sya ya :)

    BalasPadam
  9. pandai Nabil mengecat.. mesti cantik ni..budak2 kan kreatif kak..:)

    BalasPadam
  10. Wah,...uwan dah ready nak beraya ni siap mengecat bagai! hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)