Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 30 Julai 2013

Jom tambah jerebu rumah Atuk ehe :D

Hari ahad tu hari balik rumah mak di kuang, berbuka puasa disana, masuk ni dah dua kali kami berbuka dirumah mak, petang tu Nabil pergi bazar ramadan bersama en suami, penyudahnya en suami kena pau dengan Nabil beli bunga api ni, lepas solat maghrib dia orang berlima pun mulakan aktiviti menjerebukan rumah atuk yg sedia ada jerebu sikit-sikit tu ehe :D

 Aktiviti bermula, baru nak warm up tu... tengok sorang-sorang dulu bakar bunga api tu..

 Nabil dan Dany punya turn, kak Nabilah dah menyala bunga api tu... jeeha masih lagi jauh-jauh.. penakut sikit ni :)


 Kak nabilah ni melayan sepupunya kecik dia qhalisya yg nak main tapi takut hehe

 Dah bermula berlari-lari satu laman rumah tu dgn kak jeeha


 Gembira sungguh dua sepupu ni...



" Abah kasi abis bunga api ni baru balik" pinta Nabil, abahnya melayan jer kerenah mereka semua...


Tengok tinggal plastik kosong jer... dah habis sekotak bunga api ni... ini saat indah semasa kecik2 main bunga api kan... zaman saya dah berlalu kini melayan kehendak mereka pulak... 

Kekawan semua bagi ke anak-anak main bunga api :D

5 ulasan:

  1. luas laman rumah atuk..best main bunga api macam ni

    BalasPadam
  2. bestnya dpt brbuka di kg. Seronoknya tgk kanak2 rebina tu...trkenang masa kecik2 dulu..meriah!!!!

    BalasPadam
  3. budak2 ini yg ditunggu. lepas maghrib jek sume hilang.

    BalasPadam
  4. Tulah kat kawasan OKje ni mcm tak meriah je...pelita pun tak de ...kalau kat kg mesti banyakkan!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)