Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 4 Julai 2013

Jom kita pergi nak... Ajak En Suami.. ^__^

 Masa saya tengah masak untuk makan malam hari ahad 20hb Jun 2013, tiba2 en suami mengajak pergi ke Floria di Putrajaya, en suami kata hari last dan masih ada perarakan kereta berhias dan pertunjukan bunga api... aduh masa en suami cakap masa tu pukul 5.00pm, saya kata kena pergi lepas maghriblah, sempat kot... apa lagi panggil budak 3 orang tu suruh mandi dan makan malam kami pukul 6.30pm, lepas tu bersedia utk solat maghrib, pukul 8.00pm terus pergi ke Putra Jaya, sampai sana lebih kurang pukul 8.40pm... memang tak dirancang sungguh nak pergi sini...

Pertunjuk mula pukul 9.00pm, jadi sempatlah kami berjalan-jalan dulu di sekitar tu, en suami kata design syarikat di dapat tempat no 3, oleh kerana pergi malam so gambar pun tak berapa terang lah, lagi pun ambil gambar guna phone HTC saya jer pun...

Kakak 2 orang di depan pintu masuk... hehe kelam jer :D

Kakak Nabilah jer yg sporting utk bergambar..


Teruja betul Nabilah dgn bunga-bunga dan lampu2 yg menarik ni

Ajak Nabil bergambar... huhhh tak makna dgn budak bujang seorang ni :D







Cantik pulak bunga orkid tu di gantung terbalik....

Hehehe mama nak juga bergambar :D

Dengan en suami pulak, punya tak nak tukar baju lepas solat maghrib, terus aje pergi ke sini :)



Barulah Najeeha nak joint bergambar... Nabil entah kemana...

Canteek taman ni ... duduk kejaplah...











Gambar tak terang sangat hanya nampak lampunya sahaja huhuhu



Pertunjukan bunga api pun bermula... ini yg Nabil sungguh sangat :D





Habis jer pertunjukan bunga api tu bergegas kami kekereta takut jalan jem nanti... sampai dirumah pukul 11.00pm... perghhh program yang tak dirancang tetapi budak-budak seronok dgn mak budak hehehe :D

11 ulasan:

  1. cantik pemandangan waktu malam macam tuh...penuh dengan cahaya yang berwarna warni...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best PM.... cantik jer ;)

      p/s PM url blog apa tak tau akak nak masukan blog list.

      Padam
  2. besnya dapat pg malam... malam lg meriah yer...

    BalasPadam
  3. Kalau pergi malam yg bagus tak panas dan lebih cantik sebab ada lampu-lampu.
    Ada jual skarf macam di ICT yg ada lampu - anak dara sukalah:)

    BalasPadam
  4. Terhibur bila tgk benda2 yg indah kan..

    BalasPadam
  5. benda tak dirancang tu kadang2 lagi best.... seronok tgk nabilah posing...

    BalasPadam
  6. Tak pergi pun CH....balik kg kot hari tu... Tak jammed ke?

    BalasPadam
  7. x sempat nk g..mesti bess..

    BalasPadam
  8. meriahnya espclly waktu malam..brtmbah brseri dgn model comel 2 org tu.....anak2 nza pn sempat singgah sini masa p lwtan minggu lepas.....

    BalasPadam
  9. dah nak habis floria baru pergi...sabtu
    tapi puas hati tengok orkid...
    pukul 8 mlm mesti cop tempat..nak tengok bunga api...

    BalasPadam
  10. Cantiknya .tak dpt tgk floria dua thn dah hu huuu

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)