Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 1 Julai 2013

Ya Allah berkati usia adikk... Amin

Hari ini adalah hari lahir adik lelaki saya.... Sanah Helwah ustaz Azharudin... belum sempat saya mengucapkan selamat hari lahir, saya menerima panggilan darinya mengatakan skrg dia berada di Hospital Tawakal KL.. mlm tadi dia dikejarkan kehospital apabila dia pitam dan mengadu sakit dada selepas mengimamkan solat maghrib ditaman perumahannya.

Risau juga saya, saya mesej adik beradik yg lain, mak dan abah org terakhir saya beritahu dgn hati2 kerana kedua org tua saya pun tak sihat sgt. Sejurus itu, along saya telefon bertanyakan saya bila nak pergi ziarah, saya kata skrg, nanti saya dtg ambil along, kemudian ambil mak dan abah. Adik saya yg bongsu kebetulan pergi ke KL hantar brg, so dia lah org pertama yg smpi dulu. saya dpt info seterusnya dari ucu. dalam perjalanan ke sana saya berbalas SMS dgn nya. Dia yg menemani abgnya utk dibuat pemeriksaan lanjut.. akhir sekali saya terima mesej berkata begini " Abg dah ok acit, doktor hadiahkan abg samsung galaxy 5" ... apa pulak maksud ucu ni..

Bila saya smpi baru saya tahu rupanya adik saya dipasang alat ini utk merakam pergerakan jantung selama 24 jam, makna esok tghri baru tahu keputusannya..

Doa saya supaya adik cepat sembuh dan Adirahmati Ilahi...

p/s doakan adik saya  ye kekawan :) 

10 ulasan:

  1. semuga adik Yatie cepat sembuh dan seterusnya diberi kesihatan yang baik. Amin.

    BalasPadam
  2. Semoga adik yati cepat sembuh

    BalasPadam
  3. Happy birthday to him...
    Moga cepat baik....

    BalasPadam
  4. semoga ustaz cepat sembuh & berbakti lagi utk family, masyarakat & agama. Bila parents kita dah berusia mmg nak berlapik kata2...mcm masa abg sy meninggal dulu parents sy yg tahu last sebab ayahanda sy pun sakit (buah pinggang) waktu tu.

    BalasPadam
  5. allahuakbar .... banyknya wayar ke hapa tu... bersyukur masih punya jantung yg ok...

    BalasPadam
  6. semoga adik akak semakin sembuh amin...huhu

    wife PM cakap sekarang memang ramai orang muda-muda masuk hospital akibat masalah jantung , risau juga...huhu

    BalasPadam
  7. moga Allah permudahkan..InsyaAllah...

    BalasPadam
  8. moga adik kakak semakin sembuh dan sihat..amin!

    BalasPadam
  9. baca pada entry yg awal..katanya tiada masalah jantung...alhamdulillah...semoga sembuh sepenuhnya

    BalasPadam
  10. Moga adik CH cepat sembuh dan tak de pape yg serious!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)