Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 18 Disember 2014

BIG DAYS :: NURUL & ASRAF ~ 13 DISEMBER 2014

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan sihat sejahterah hendaknya :)

Last weeding this year.. Ini lah adik biras saya yg kahwin pada hari Sabtu 13-12-14 baru ni dan majlis menyambut menantu di Kedah pada hari Sabtu ni 20-12-14...
Kepada Nurul dan Asraf ~ Selamat Pengantin Baru semoga berkekalan hingga ke jannah... Amiin.

Majlis pernikahan dijalankan pada hari Jumaat 12/12/14 di rumah pengantin perempuan.. Pengantin dinikahkan oleh abangnya.. Arwah Pak Ngah dah meninggal 11 tahun yg lalu.. tak sempat melihat anak2 nya berkahwin.. begitulah ketentuan Ilahi ..
Sekali lafaz jer pengantin ni.. sah sudah menjadi suami isteri..

Penyerahan duit mas kahwin, cincin nikah dan rantai perkahwinan..

Sebahagian hantaran dari pihak perempuan dan lelaki..

Keberangkatan tiba pengantin pada pukul 2.00 ptg.. Alhamdulillah cuaca pada hari tu baik dan terang benderang..

Thema pada hari tu light purple bagi penyambut tetamu.. adik beradik dan kaum keluarga..

Mak dan adik beradik saya pun hadir sama.. dah ini anak bungsu mak ngah... dah tak ada lepas ni kenduri kahwin.. Ambil kakak dua orang dari Madrasah petang jumaat tu.. jadi hari sabtu mereka berdua tukang beri doorgift pada kanak2.. Kebanyakan gambar ni saya ambil dari whatsapp group.. sebab tu gambar saya tiada.. ehe.. saya tak bergambar pun dengan pengantin...

12 ulasan:

  1. meriah..cantik bile semua pakai kaler sama..hehe..

    semoga pengantin kekal hingga ke jannah..amin..;)

    BalasPadam
  2. tahniah buat pengantin..semoga berbahagia selamanya..:)

    BalasPadam
  3. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat hendakNYA. amin..

    cantik warna light purple tu.. ;)

    BalasPadam
  4. Syukurlah... semua dpt kumpul utk majlis yg meriah dgn silaturrahim itu Yati.
    Sweet pulak bila purple digandingkan dgn light yellow:)

    BalasPadam
  5. jarang ngk kombinasi clor purple & yellow. but not bad..real cun...

    BalasPadam
  6. Semoga perkahwinan dan percintaan mereka kekal abadi mewangi hingga ke hujung nyawa...

    BalasPadam
  7. Saya doakan moga Nurul & Asraf berbahagia hingga ke syurga, Insya Allah

    BalasPadam
  8. Semoga berbahagia dan kekal selamanya.

    BalasPadam
  9. meriahnyaa kenduri. tahniah untuk penganin :)

    BalasPadam
  10. tahniah pengantin
    anum singgah n follow blog akak
    follow me back
    tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq anum singgah n follow akak..
      Akak dah lama follow blog anum tau... best baca cerita2 anum dari anum bujang sampai anum dah kahwin.. :)

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)