Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 10 Disember 2014

WW :: JOM NGAJI DI PONDOK ADIK

Assalamualaikum kekawan semua ....

Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan sihat sejahterah hendaknya :)










Disinilah Nabil mengaji bersama dengan dua orang sepupunya Qaseh dan Qrisya.. Mengaji rajin2 ye semua :)
Banyak sungguh aktivitinya kan.. Nabil pun seronok disini..

12 ulasan:

  1. alhamdulillah...Nabil seronok ya kt sana..Kak Nabilah dan Najeehah tak blk lg ya..

    BalasPadam
  2. menarik tempatnya...selesa...:)

    BalasPadam
  3. Pengisian terbaik ni Yati.
    Balik mesti banyak cerita Nabil - seminggu tak habis dia cerita ni Yati:)

    BalasPadam
  4. Semoga semua mereka membesar sebagai muslim dan muslimah yg sentiasa mengingati Penciptanya...

    BalasPadam
  5. Pengisian yang amat berfaedah...moga hati Nabil dan dua org sepupunya terus dipandu ke arah jalan NYA

    BalasPadam
  6. dekat dengan rumah ke yatie..Alhamdulillah beruntung ada pondok macam tu untuk hantar anak2 mengaji

    BalasPadam
  7. Selesa tempatnya macam kat sekolah.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah semoga nabil dan adik2nya menjadi anak soleh n solehah

    BalasPadam
  9. subhanallah bagusnyaaaa lahai time time cuti ni ada program macam ni. takk adelah asyik duduk runah ngadap tv and kartun saja..

    BalasPadam
  10. Nampak seronok. Macam nilah nak attract anak-anak kecil belajar mengaji. Kalaulah dekat dengan area rumah, tentu saya pun hantar ke sini.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)