Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 3 Disember 2014

WW :: Nabil Corner Satu LAP...

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan sihat sejahterah..

Bersedia... 1..2..3.. Go...

Berjaya memintas lawannya.. yeeeh :)


Terus meninggalkan lawannya ;)

Yeehh..Tinggal jauh dibelakang lawannya tu :D

p/s Saya tak ikut mereka pergi ke Aeon Big ni.. ni gambar yg di wasap abahnya :)




15 ulasan:

  1. wahh best main ni...corner betoi tu

    BalasPadam
  2. ada bakat ni jd pemandu professional...suka kan anak2 bila dapat beriadah mcm ni

    BalasPadam
  3. wahhh menariknya, tapi ash kecik lagi, kena tunggu besar sikit lagi...ekekeke....

    BalasPadam
  4. cayalah Nabil... pasti kakak berdua tu teruja kalau nampak adiknya dilitar F1 ni... he he he

    BalasPadam
  5. layan kan aja sementara masih kecik ni...sekejap je besar budak2 ni!! nampak gembira sgt di raut wajah tu!

    BalasPadam
  6. Ohoho.... Nabil pun racing juga ye sayang.
    Yelah kakak pergi kem adik main dgn ayah. Mama rehatlah tak apa kan:)

    BalasPadam
  7. Anak bongsu katanya hihi.....
    Nape umi tak ikut pulak ni?

    BalasPadam
  8. bestlah aktiviti ni.. ;)
    Jangan kata anak2, mak budak pun suka.. ;)

    BalasPadam
  9. seronok gak ye bawak bebudak activity cam ni..

    BalasPadam
  10. macam AeonBig seksyen 24 jer? hehehehe
    anak2 zura selalu main motor dlm aeonbig jer. kat luar nih belom pernah try lagi.

    BalasPadam
  11. ni memang kegemaran anak2.. tp sekarang suka yang motor ..laju katanya... eh..eh.. tapi mahal gakkan...

    BalasPadam
  12. kat AEON Big Sek 24 Shah Alam ada track ni..:)
    Berapa RM kos nya?

    BalasPadam
  13. Nabil jadi juaralah ya tahniah hihi....

    BalasPadam
  14. Yeah, Nabil juara! Jauh meninggalkan lawannya. Eh, kat Aeon big di Shah Alam ada track ni. Bestnya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)