Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 25 Februari 2015

WW :: BERAT kekawan berapa.. JADI kena MINUM Air BANYAK Mana ?

Assalamualaikum kekawan..

Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberi kesihatan yang baik hendaknya...



16 ulasan:

  1. makin berat badan makin byk kena minum air...skarang cuaca panas lg kena byk minum air

    BalasPadam
  2. wah banyak ni kaknoor kena minum yatie, malas nak cakap lah haha tqvm kongsi yg baik2 hari ni

    BalasPadam
  3. kalau jenis yang tak berapa nak telan air masak macam saya ni,, memang terkulat2 nak perabis sebotol hihi,, kalau yang manis2 memang laju je lalu kat tekak huhu,,

    BalasPadam
  4. Banyaknya kak rose kna minum, maklumlah berat berkilosss2

    BalasPadam
  5. baru falsya tau kak,,hehe..nasib baik dlm lingkungan 2 lagi..ehh tp 70kg pun 2 jugak...hahaha..

    BalasPadam
  6. kalo ikut berat pregnant sekarang 54.5KG...kena la minum 2.3L tu kan kakak...baguih la...goood info

    BalasPadam
  7. alahai...2 liter lebih nak kena minum air? setengah liter pun xhabis..macamana ni?

    BalasPadam
  8. hmm...info yang menarik dalam cuaca panas ni yatie...tapi rasanya tak terlarat nk minum bnyak tu dgn berat yg berkilo2 ni...

    BalasPadam
  9. OK take note!kena minum lebih lagi lagi lagi bagus kan

    BalasPadam
  10. saya kena minum 2.1 liter sehari.. rasanya dah lebih kot... hehhehe

    BalasPadam
  11. Sekarang musim kemarau, asyik dahaga aje, sehari rasanya minum lebih 3 liter...

    BalasPadam
  12. dekat 3 liter kena minum air. cuaca panas ni oklah..memang haus saja..
    info yg bagus yatie..

    BalasPadam
  13. byk nyer saya kena minum he3... nmpk sgt gems kan ;)

    * blog lia da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

    BalasPadam
  14. Hihi....malu nak cakap.....mcm dekat segelen jrr kena minum ayor nampaknya haha.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)