Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 16 Februari 2015

NABIL Tumpang Kegembiraan Yang MELETOP.... ^__^

Assalamualaikum kekawan semua :)

Semoga kita semua berada dalam lindungi Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik...


Semalam petang bawa kakak pergi kelas renang sebab hari sabtu tu ada kelas ganti buat kakak nabilah dan najeeha ada perjumpaan dengan guru disekolah, jadi telefon coach nya minta ganti hari ahad.. bila ganti hari ahad dapat lah si hero ni join kakak berenang.. sampai di kolam terus melompat terjun.. aduh kegembiraan sungguh  bila jumpa kolam... siap kata dengan saya "mama ambil gambar nabil tengah terjun tau"


Bermain lah dia seorang di kolam kecik ni .. boring juga penyudahnya... kakak berdua sedang belajar di kolam renang orang dewasa tu...

Akhirnya dia pujuk saya ajak mandi dikolam renang dewasa tu.. jadi saya kena tukar baju utk jaga dia di kolam renang dewasa tu... dah lah en suami tak nak joint gi pusat akuatik ni.. kena lah saya berendam sama dengannya.. saya suruh dia pakai swim vest ni... senang sikit saya nak kawal dia.. tak dapat lah saya nak ambil gambar kakak belajar berenang gaya baru ni.. beg saya simpan dalam locker .. nanti tak pasal pulak hilang kan..

14 ulasan:

  1. budak2 memang suka berendam kan yatie

    BalasPadam
  2. ini kalau anak falsya nmpk nie kak, mmg menggelitis nak masuk sekali dlm pool..hehe

    BalasPadam
  3. happy nya Nabil...macam busu masa kecik2, tiap2 minggu nak ke kolam.... berjam2 tak nak naik pulak tu. budak2 kan...

    BalasPadam
  4. bagus juga pergi hari ahad yati. nabil dpt ikut dan satu lagi yati pun terpaksa jaga nabil jadi dptlah berendam sama:)

    BalasPadam
  5. wah bestnya aunty nor pun rasa mcm nak terjun juga ni

    BalasPadam
  6. anak2 memang suka mandi kolam kan...

    BalasPadam
  7. mana ada bdk2 yg tak suke main air kan kak....
    mesti dia hepi dpt jgk join akak2nyer

    BalasPadam
  8. aktiviti berenang ni bagus untuk anak2,, saya pun ajak anak masuk kelas renang tapi ayah dia suh masuk teakwandoo plak,, Emm tak de lah kawan kalau saya pergi pool,,

    BalasPadam
  9. Saya malu nak mengaku yg saya tak reti berenang! Kalau mandi laut saya cuma mandi tepi2, isteri yg pergi ke tengah sebab dia pandai mandi dan menyelam. Kalau saya lemas agaknya isterilah yg kena bantu dan kemudian buat bantuan 'mouth to mouth' hehehehe...

    BalasPadam
  10. Budak kalau nampak kolam mana boleh diam CH....mesti nak terjun jugaklah ...Kalau hari Sabtu nape Nabil tak leh mandi pulak CH?

    BalasPadam
  11. Nabil pun suka berenang..ohh semua budak mmg sukakan air kan..

    BalasPadam
  12. Nabil pun suka berenang..ohh semua budak mmg sukakan air kan..

    BalasPadam
  13. Kalau lalu kat sini, nampak penuh sesaja. Pernah juga terfikir idea gila nak pergi bawa anak-anak berenang kat sini. Asal ada je kolam renang, kita pi melawat kawasan. Hahaha.... Macamlah dekat area rumah takda kolam renang. Sekangkang kera je pun...

    Terujalah Nabil dapat berenang tapi itulah, kolam kanak-kanak maybe dah tak sesuai untuk Nabil lagi ^_^ Sama macam Abang, saya suruh dia main kat kolam kanak-kanak sebab susah saya nak tengok-tengokkan anak kalau satu di sini, satu di sana. Dahlah saya ni bukannya pandai berenang pun!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)