Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 8 Oktober 2013

Abang A.D.A.M Demam :(


Kesian pulak tengok abang A.D.A.M @ Nabil demam... cerita ADAM klik disini A.D.A.M :)...

Nabil ni tak boleh jatuh sikit , lepas tu senang jer demam... semalam saya terpaksa cuti emergency sebab nak jaga dia dirumah... malam tu dia dah mengadu pening kepala, saya rasa badan dia dedar sikit, bagi makan ubat demam... bangun pagi untuk pergi sekolah dia muntah-muntah.. rasa badan dia masih dedar lagi... bawa pergi klinik, dia cerita sendiri dengan doktor , kepala dia pening lepas tu muntah-muntah, doktor tanya berapa orang dirumah yg muntah-muntah cam ni, saya kata dia seorang ajer... ada pergi makan kenduri ke... tiada pulak... makan dirumah jer.. lepas tu dia cerita dia ada jatuh dan kepala dia terantuk... doktor bagi surat untuk ke hospital jika dia muntah-muntah lagi... Alhamdulillah hingga pagi ni dia tak muntah-muntah tapi masa hantar dia ke tadika badan dedar sikit.. dah pesan dengan cikgunya, minta diberi makan ubat...

Semalam langsung tak menjengok blog ni apalagi berjalan ke blog kekawan... Insya Allah hari ni saya ziarah blog kekawan pulak  :D

7 ulasan:

  1. Alahai kesiannya dia. Kalau dah melepek ni memang dah demam sungguh tu Yati. Memang patutlah kena cuti jaga. Kalau kerja pun hati tak senang. Harap hari ini beransur sembuh. Kakak pun takut bila ada kes muntah-muntah sejak kebelakangan ini.

    Makan ubat ye sayang... auntie doakan cepat sembuh.

    BalasPadam
  2. lahaiii..siannya tengok. harap nabil cepat2 okey ye. skrng ni mcm musim la pulak. ada jugak anak staff kat opis ni muntah2 cirit birit ada rashes seluruh badan. doktor takut denggi

    BalasPadam
  3. alahh kesiannya Nabil..moga cepat sembuh ya...rajin2 makan ubat ye Nabil...

    BalasPadam
  4. kalau anak demam mak yang lebih risau kan yatie..harap nabil cepat baik

    BalasPadam
  5. Sian Nabil... nak kan Adam sampai demam!

    BalasPadam
  6. harap nabil cepat sembuh hendaknya...amin...

    BalasPadam
  7. Alah budak budak memang senang demamkan CH...selagi tak besar gitulah. .

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)