Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 4 Jun 2014

WW # Boleh Kekawan Pilihkan Untuk Saya.. MANA YG CANTIK ^__^

No 1.. ada choping board

No 2 ada banyak pilihan pisau.. ada potong roti

No 3.. warna purple .. tergoda pulak..

No 4.. ada satu jer.. warna biru menawan pulak..


36 ulasan:

  1. kalau diberi pilihan, saya pilih yg merah sbb ada byk pisau. choping board boleh jer guna yg sedia ada kan? wat pe nak byk2 choping board. anyway it up to you mana yg berkenan di hati...:)

    BalasPadam
  2. shantek2 la sis...kalau acu mmg minat hijau tp kalau yg merah byk kegunaan nye...jgn fening yer sis wt pilihan...hihi...senang2 ambil je semua colour setiap 1...hehehe...

    BalasPadam
  3. Warna ungu tu kelihatan comel. :)

    BalasPadam
  4. sy hantu merah so vote for red ;)

    BalasPadam
  5. merah itu garang..hang Jebat T...hehehe

    BalasPadam
  6. kalo saya di beri pilihan warna merah sebab banyak choice kan

    BalasPadam
  7. Kalau saya rasanya nak No.2. Cantik warna dan corak bunganya tapi yang last sekali biru tu pun menawan kalbu juga. Kalau tamak, saya rasa dua-dua pun saya pilih kot :)

    BalasPadam
  8. no 1 okey juga yatie ada choping board...cantek.ada bunga2 lagi
    warna purple pun cantek

    BalasPadam
  9. merah sentiasa cantek di mata zura.. hehehe

    BalasPadam
  10. cantik2...warna biru tu cantik...

    BalasPadam
  11. Bila dah pilihkan boleh dapat satu ke Yati hihi....
    Kalau ikut mata kakak suka yg warna purple

    BalasPadam
  12. nak merah...macam pernah nampak lebih kurang camni kat kedai DIY aritu...teruja nak beli tau..huhu

    BalasPadam
  13. nak yg biru. tapi ada satu saja..

    BalasPadam
  14. semua cantik Yati, masa kak rose bli ari tu x de lagi yg munger2 cam ni... bli 2 set plain saja....tp mmg tajam gila!

    BalasPadam
  15. no dua kak, boleh tukar2 hihihi

    BalasPadam
  16. No 1...cantik sgt..brapa harga tu..ahad lalu saya tgk dkt expo parit buntar rm25 yg tiga pisau tu..

    BalasPadam
  17. Jangan pedulikan kata2 orang..baik amek pepel..pepelicious... misteriiii.. siyes!

    BalasPadam
  18. Kak.. saya suka yang merah... hehe

    BalasPadam
  19. merah..mcm2 boleh buat ngan pisau tu.ehehe

    BalasPadam
  20. no 2...mcm2 ada..potong roti pun boleh

    BalasPadam
  21. Cantiknyaa kaler2 pisau..kalau saya merah..

    BalasPadam
  22. Kalau bunda pilih no.1...ada choping board sekali...hijau plk tu..sejuk mata ...lagi pun pisaunya tak banyak sangat, tak rambang mata...

    Set ngan choping board tu yg best tu...ada pengupas kulit buah jugak tu kalu tak salah...okay lah tu..

    BalasPadam
  23. Kalau saya pilih yg nombor 2 sebab kalernya yg menawan dan banyak pilihan pisau...

    BalasPadam
  24. saya suka yg no 3… purple yg menawan :)

    BalasPadam
  25. amik kak...jangan tak amik. saya pun dah grab yang no 2... memang tak menyesal. kalau amik no 1 kang dok ingat2 pulak tak cukup pisau... amik je kak... ** motif : mencucuk! he he he

    BalasPadam
  26. Set purple atau merah... :D

    BalasPadam
  27. Semu cantik lah kak yati mcm nk ambik je semua jika d beri pilihan yg warna purple sbb design bunga cantik dan ada 3 size yg berbeza yg lelain tu saiz tu lebih kurang je besar nya. Aoa apa pun ikut pilihan hati kak yatilah :-)

    BalasPadam
  28. Harga sama ke tidak? Kalau sama pilih yg dpt banyak!. ....atau pun pilih yg sama set ngan dapur hehe

    BalasPadam
  29. pilih semua sbb semuanya cantik-cantik..

    BalasPadam
  30. hijau, tapi semua cantik...macam teringin jugak, ceria dapurkan..

    BalasPadam
  31. Cantik cantik...sy lak rambang mata tgk

    BalasPadam
  32. semua pun cantik..tp pilihan sy merah.hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)