Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 25 Oktober 2013

KEMANA TU... BYK PINGGAN MANGKUK ;)

Assalamualaikum dan jumaat yg borakah.. saya sekarang berada di Langkawi bermula dari 24-27hb Oktober 2013 kerana mengikuti retreat ofis. Semalam acara membeli belah.. haha acara yg paling disukai kaum ibu.. kena shoping smlm sebab hari ni cuti, byk tmpt shoping yg tutup, siap tanya dgn jurujual tu lagi ;), dlm pd tak nak membeli saya ni, tiga bungkusan juga ;) lepas sibuk memikir masimg2 mcm mana nak bawak balik hihihi masa membeli tak hengattt dunia kihkih.. amik ko yatie ooii.. 
Hari ni aktiviti semua aktiviti dalam class je.. siaplah saya mengantuk jer kat dlm tu. Nanti saya cerita lagi dan tengok tangkapan saya tiga plastik tu ;)
Corelle yg membuat mata tak keruan hehehe

Hasil tangkapan kami lima org , lebih plastik dari orang hehehe

11 ulasan:

  1. bestnya shopping Nur Hayati sambil menjalankan tugas...

    BalasPadam
  2. Tudia...sakannya cik yati. bestnya dapat sopping mcm tu.

    BalasPadam
  3. kalau sy yg pegi ponnnn rambang mata dibuatnya. Lumba2 ngan kawan pilih barang...macam la kami bawak duit sama byk...best. masih best harga banding dah masuk jusco ke parkson ke...dll mall

    BalasPadam
  4. Yatie!!.... kalau kakak ada pun rambang mata dibuatnya. Tengoklah pinggan-mangkuk belakang Yatie tu berlambak banyaknya. Cepatlah tunjuk kakak apa yg dlm plastik tu:)

    BalasPadam
  5. PERGHH... tu baru sikit kak... T_T

    BalasPadam
  6. Hamboiii...shopping sakan...

    BalasPadam
  7. I like it. Kalau kaum hawa shopping mmg xhinggatkan yati..he3x

    BalasPadam
  8. Waaaa.... idaman suri....rindunya tempat ni. borong sakan ya yatie? corelle bertingket2 tu.

    BalasPadam
  9. tu diaaa...memborong sakan..tapi kalau ke Langkawi mmng tak sahkan kalau tak soping...hihihi..

    BalasPadam
  10. Assalam
    Shopping xtvt paling best he hee x sah kalu g langkawi kan k yati

    BalasPadam
  11. Lama dah okje tak gi Langkawi CH....kalau pergi sana hubby tak mo bawak barang, tu yg malas nak bershopping pinggan beria...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)