Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 2 Oktober 2013

WW : SAYA DAH TUNAI JANJI KE PADA ANDA SEMUA :)



p/s kepada follower sahabat blog saya, ada tak saya tak follow balik di blog sahabat.. takut juga saya tak tunai janji saya untuk follow blog anda semula... mohon komen dibawah ye dan tinggalkan pautan anda untuk saya follow... macamana nak follow yg circle tu.. ada kekawan tau tak... Papa Mifz akak tak tahu nak linkan ke blog list akak....

12 ulasan:

  1. dulu sy bole follow papa Mifz tp skng xbole... kenapa ntah... kot papa Mifz baca, tlng terjah blog sy & tinggal link juga yer...

    BalasPadam
  2. akak sebenonyer tak kisahpun kalau tak follow.. sebab akak selesa ngan kawan blog yang selalu komen kat blog akak.. kalau bolehler sapa yang komentu akak mesti nak kunjung balas balik Insyaallah...

    BalasPadam
  3. Hehehe..sy follow sni..akak pu dah lama follow sy...TQ kak:)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah.....sudah kak....

    BalasPadam
  5. saya pun nak follow jugakla...

    BalasPadam
  6. Kdg tu ada yg kita takleh follow balik sbb takde link blog kat akaun dia...kesian, tapi nak bgtau camne.

    BalasPadam
  7. assalam yatie..acik pun tak faham..kalau yang keluar tu ada tulis g+ tu.tak tau camana nak buat..nak follow pun tak tau..

    BalasPadam
  8. Tak perasan pun CH.....dah kot....

    BalasPadam
  9. selalu alami masalah x blh baca blog yg xde link.. lg² dia komen... kt blom followw dia huhuhu

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)