Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 31 Mac 2017

Jalan-jalan Johor 6 :: YEAHHH.. Dah Sampai LEGOLANDπŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‰❤

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..
Inilah tempat yang dinanti-nantikan oleh anak-anak kan.. masa kami sampai pukul 11.00am tu .. hujan masih renyai-renyai , tu yg berpayung lagi :) 
Tengok orang pun dah ramai, waktu pergi musim cuti sekolah tu yang ramai.. kebanyakan chinese dari Singapore.. orang Malaysia adalah beberapa kerat.. ye lah nak masuk Legoland ni kemain mahal .. untuk satu theme park jer dah RM155.00/orang.. Alhamdulillah biras yg kerja Maybank tu dapat rate dia dalam RM88/orang .. jadi kami 5 orang ni dah RM440.00 *-* hihihi.. bertabah je lah.. 
Mula-mula merancang juga nak tido di hotel Legoland semalam.. tapi bilik yang tinggal harga RM1000++++ tak dayo lah kan :D
Jadi booking lah di V8 Hotel yg berdekatan di situ baru RM150 semalam hihihi..

Bergambarlah dengan 3 keluarga, jadi semua kumpulan kami ada 11 orang kesemuannya.. mula-mula ingat umur 4 tahun tak kena caj.. rupa nya sekarang dah kena.. jadi terpaksa pergi membeli tikit utk budak comey yang naik stroller tu :)

Sementara menunggu mereka membeli tikit tu kita gambar kat sini dulu :)
Kenapa pulak en suami tu tido hihihihi..

Kita lah pulak selfie berdua hihihi.. Tukang besi juga yang berkenan oleh en suami ni hahhaa.
Nom tak sempat pulak nak menlentik angkat kaki macam hang di Kundasang tu hahahaha..
Nantikan next entri apa yang kita orang teroka ye :)

22 ulasan:

  1. Assalamualaikum
    singgah pagi jumaat yg indah :)

    BalasPadam
  2. BERCUTI KE SPORE BEST TU YATI

    BalasPadam
  3. RUPANYA DI JB YA BELUM KE SPORE SILAP KOMENPULA

    BalasPadam
  4. bestnye lego land....rietta blom ada kesempatan....

    BalasPadam
  5. Bestnya pi legoland..

    Kami pi beberapa kali masa baru2 bukak dulu.. anak suka sangat legoland sebab depa peminat lego..

    BalasPadam
  6. belum pernah lg ke sana..mahal jg entrance fee..bertabahlah utk keriangan berganda..dulu byk jg dpt voucher legoland masa isi minyak kt petron..

    BalasPadam
  7. Mahalnya tiket dia sampai seratus lebih sorang...
    Pheww lap-lap peluh, dengarnya!

    BalasPadam
  8. assalamualaikum yati...best kn masuk sini...:)
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  9. Budak2 mesti suka Legoland :)

    BalasPadam
  10. alahai sonoknya pergi legoland. saye tak dapat2 pergi lagi ni. hihi

    BalasPadam
  11. Bestnya CH, kami juga belum sampai lagi, hu3

    BalasPadam
  12. legiland tu dah banyk untung, kan bagus kalau bagi free ja untuk bebudak bawah 6 tahun masuk dalam tu

    BalasPadam
  13. Wah dah sampai legoland..ada juga hasrat nk kesana tp klu dot rate RM 88 tu oklah .smo setaus setengah tu berat juga nak masuk.hihi

    BalasPadam
  14. Wah dah sampai legoland..ada juga hasrat nk kesana tp klu dot rate RM 88 tu oklah .smo setaus setengah tu berat juga nak masuk.hihi

    BalasPadam
  15. Tempat kegemaran anak2 ni kan...tapi mahal jugak kan...

    BalasPadam
  16. Bestnya bercuti kat Legoland..

    BalasPadam
  17. kira teringin nak bawak Uwais ke sini. tapi tula bila tengok harga tiket tu rasa nak tercekik hihi

    BalasPadam
  18. Aduhhh....mak dan anak beranak mak jugaklah yg ketinggalah Ti nampaknya hihi...
    Mak oiii...kalau ye tak ye, tengok harga tu, terbeliak jugak bijik mato tu hihi...

    Tp yelah kan Ti, nak raso kenalah keluar modal. Mano ado free.
    Tak perlah baru 0.01 % gaji hang Ti...

    Hihi...rugilah hang Ti tak dapat melentik....

    BalasPadam
  19. Masa mula-mula buka dulu saya pergi anak beranak tiketnya RM105 seorang kalau tak silap. Sekarang memanglah makin mahal. Berhajat juga nak pergi lagi sejak dua tahun lepas kot tapi maklum ajelah, JB tu jauh sangat pulak rasanya ^_^

    Mujurlah CH tak angkat kaki sebelah. Kalau tidak alahai, tak sanggup nak den nak tengok CH oi! Orang angkat kaki sebelah aje ni mesti ada sakit sendi tau. Satu kaki lagi jejak kat tanah sebab nak ampu badan. Kalau takda sakit sendi, dah main lompat di udara dah ^_^

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)