Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 7 Mei 2015

NAK MINTA TOLONG KEKAWAN BOLEH ....

Asslamualaikum kekawan..
Salam petang yg ceria :)


Saya cuba nak buat LinkWithin yg ada diblog kekawan tu.. dah ikut semua step tu.. tapi hasilnya mengecewakan saya .. tak ada pun gambar yg keluar macam kekawan semua yg ada linkwithin tu..
Apa yg saya buat tak kena ye..
siapa boleh tolong saya ye..

Ini di blog Atie  Blogger Di Jari Pena Menari..


11 ulasan:

  1. salam kak..sy pun dah ingat2 lupa mcm mana nak buat tu... kak dah klik linkwithin tu tak? dan ikut step2 dia... rasanya dulu sy buat ikut step kt situ je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah ikut step by step tu atie tapi masih kosong ajer...
      Tu lah bila akak google.. dorang cakap ikut step tu jer jadi pulak..

      Padam
  2. mungkin kena tggu seketika lps buat tu... ada kala saiz gmbr yg terlalu besar, agk sukar utk Link Within msk..

    BalasPadam
  3. Acik memang tak pandai bab ni yatie.blog acik ni bila hero bongsu cuti panjang baru ada perubahan

    BalasPadam
  4. minta maaf la kak...saya pon tak tau..maaf

    BalasPadam
  5. kakak samalah dengan acik erna ,bab2 blog ni semua kerja anak,yang kakak tau berkarya saja ...

    BalasPadam
  6. saya dulu pernah gak buat. lepas bila tukar domain berbayar kemudian tukar balik kepada yang free terus jadi masalah sampai sekrang. sudahnya dah tak pasang lagi

    BalasPadam
  7. Masalahnya udah terlupa camne buatnya CH hihi....
    Okje buat dah lama tu

    BalasPadam
  8. Maaflah CH. Saya pun dulu ada juga cuba nak buat tapi tak menjadi walaupun dah ikut step. Akhirnya terbiar niat begitu sahaja. Maybe ada kawan-kawan lain yang boleh membantu ya!

    BalasPadam
  9. sepatutnya klu ikut steps yg diberi x de masalah ... guna je related postn yg lain mcm nrelate . cari kat google ... p/s : terima kasih sbb sudi follow blog saya . blog saya x blh follow via blogger.com . cuma blh follow guna google+ je ... maaf ya .

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)