Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 3 Mei 2015

RESEPI BISKUT CHEESE

Assalamualaikum kekawan..

Petang minggu ni nak minum petang apa?

Ada biskut kat rumah tak?

Cer buat biskut cheese ni pulak..

Penyakit layan FB.. kawan tunjuk mula lah teruja nak mencuba tu :)



 Resepi Biskut Cheese 
Bahan yang diperlukan & Harga :
Susu Dutch Lady Full Cream (RM 4.99)
Susu Pekat (RM 2.29)
Cream Cheese Philadelphia (RM 14.90)
Biskut Deluxe Crackers Cap Hup Seng (RM 4.40)
Nestum (RM 3.90)
Milo (RM 4.90)
Jumlah : RM 35.40 sahaja
Sila Share Supaya Tak Hilang.
Sila Comment "Mohon Share" dan tekan Share Emotikon like
Senang nak cari nanti Emotikon smile

10 ulasan:

  1. sdap and mudah..dh pernh buat...lama tk buat

    BalasPadam
  2. Adek bunda rajin buat ni...bunda tumpang makan jer..

    BalasPadam
  3. assalam yatie ,cuti panjang ni tak kemana2 ke?...
    mudah dan tentunya sedap.Bila kakak nk buat nanti kakak boleh tngk balik blog yatie....resepi semua mudah2.

    BalasPadam
  4. mmg sedang sangat biskut cheese ni kan,yatie, cuma rajin dgn tidak je

    BalasPadam
  5. pernah try kak.. cuma kat sini kena g bndar br jual chese..

    BalasPadam
  6. sedap nya lah kak..office mate pernah bawa gi opis..mkn tak hengat..haha

    BalasPadam
  7. Ada org panggil cheesekut..sy wajib buat klu beli cream cheese

    BalasPadam
  8. Lama dah tak buat cheesekut ni CH. Cream cheese dah beli tu

    BalasPadam
  9. Senangnya alahai. Murah pun murah. Boleh save juga ni manalah tahu tetiba datang rajin nak try.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)