Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 20 Mei 2015

WW :: KISAH GROUP WHATSAPP "ORANG MELAYU" ^__^

Assalamualaikum kekawan...
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya..




21 ulasan:

  1. Yelh ada juga dgr rungutan suami dgn groupan wp opis..entah apa2..tk berkenan lgsung..tk ikut group tu kta nti kta apa plk..kn.
    Suami ignore jer..
    Knor ws family jer..adik2 adalh..cerita mkn,msk jerlh..hihi

    BalasPadam
  2. salam Rabu kak..
    betul lah tu, tapi kena betulkan niat sebelum join mana group WA.. sllu nya kita ni utk mengeratkan semula silaturrahim yg terpisah lama..

    BalasPadam
  3. hurmm...itulah nama nya ORANG MELAYU

    BalasPadam
  4. assalamualaikum
    singgah pagi.. sory hr nie bz skit baru masuk keja
    hehe

    BalasPadam
  5. begitulah selalunya....
    kakak lebih suka group WA dengan anak2 ...takde masaalah.

    BalasPadam
  6. Bila niat asal sudah lari dari jalinan ukhuwah yg diharapkan hingga terlerai maka sia-sialah jadinya..

    BalasPadam
  7. Selalu pun niat asal tersasar dalam kehidupan ni. Bukan setakat group WA jerk, CH ~_^ Saya ni memang takda join sangat group WA. Tak cukup masa nak berWA bagai. Kalau kat rumah tu, kalau boleh handphone pun malas nak jawab :)

    BalasPadam
  8. kui3... bila terlalu ikutkan hati.... gitu lah jd nyer...

    kadang2 bile dh berwassap tuh lupe kejap adap susila berwassap... itu ada yg sentap n sebagainya

    BalasPadam
  9. kalo group whatsapp yg ada ahli yg suka send gmbr or video ntah apa2 better left group..serabut

    BalasPadam
  10. hahaha memang macam2 hal kan group wasap ni.pemikiran tak sama,tu yg kadang2 sentap tu

    BalasPadam
  11. betul tu yatie..tapi acik tak banyak group..ada juga orang masukkan tapi cuma group beli bahan roti dan group beli online cadar patchwork

    BalasPadam
  12. Saya paling tak suka group yg ahlinya suka menunjuk2 kelebihan dirinya dan suka copy & paste sesuatu yg bertentangan dengan budi pengirim itu sendiri. Bila rasa tujuan murni penubuhan group whastapp dah lari dari tujuan asal, baik blah aje...

    BalasPadam
  13. tuler kadang2 malas nak ada grupni.. .dalam tak nak tak nakpun banyak gakni.. untuk kerja jer dah banyak tapi ni grup tak banyak melayu.. ok yang melayunyer kawan uni dan sekolahjerler... sekolah dulu ada 6 buah nasib duajer ada grup.. buat masani di dalam kawalan... admin memang telah menetapkan tata cara berwhatsapp ...

    BalasPadam
  14. Itu biasa.. dah pernah berlaku dah pun.. group rakan2 lama.. akhirnya berkubur je.. sekarang jalan selamat.. pm sorang2 lagi mudah.. cuma baru2 ni saya ada tegur satu group ni, lepas ditegur tu nampak ok skit dah..

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum Yati,
    K.Sham ada jugak group wassup ni.
    Dgn kwn sekolah rendah, sekolah menengah, geng Uni.. kenkawan opis..
    Dgn anak2 pun ada walhal dok serumah jer ni.
    Tp cerita psl group ni.. bab berdebat & leave group ni.. blom ada lagi.
    Tp K.Sham yg leave group sbb kenkawan nak mula 'otak biru' tu ada la.
    Segan la kita..

    BalasPadam
  17. ini memang biasa berlaku....

    BalasPadam
  18. Kesian adik beradik saya, sebab saya tak der wassap terpaksa mereka create group kat fb untuk kami bekomnunikasi banyak hala hihihihi.

    BalasPadam
  19. Biasalah....manusia CH... gitulah penyudahnya haha...Tp bagus jugak sebenarnya ada WA ni kan.....merapatkan yg jauh!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)