Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 13 Mei 2015

WW :: KUIH KETUPOR ....

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan kemanisan iman jua hendaknya ...

Saya baru pertama kali tahu ada kuih nama ni..
Kekawan ada yg tahu ke..
Cer komen sikit :)
Save dari FB wall ni :D

15 ulasan:

  1. tk pernh dgr..tp tgk mcm talam keladi

    BalasPadam
  2. 1st time dengar ni kak nama kuih ni...makan pun tak pernah :)

    BalasPadam
  3. nza pn 1st time tahu nama kuih ni....biasanya kt sini org panggil talam keladi

    BalasPadam
  4. saya pun 1st time dengar nama kuih ni..haha

    BalasPadam
  5. Tak pernah dengar ketupor, ketupat taulah. Apa pun ia mesti kuih yg sedap kan...?

    BalasPadam
  6. Kakak pun tak pernah tahu sebelum ini
    Pagi tadi radio Ikim DJ Pian dan Luk baru cakap pasal resepi aneh yg ada dlm masyarakat kita. Ini boleh masuk dlm list tu Yati..

    BalasPadam
  7. Unik benorr nmanya
    sedap ke idak yati..?

    BalasPadam
  8. kali pertama dengar...lain macam bunyinya... :)

    BalasPadam
  9. first time dengar..mcm kuih tako, tapi kuih tako, bawahnya sagu..

    BalasPadam
  10. hari ni 2 jenis kuih baru yang Farah belajar...hik hik hik...

    BalasPadam
  11. saya lagi lah . cuma tahu makan tapi tak tahu nama ... heheheee

    BalasPadam
  12. Tak taulah pulak kuih ni. Tp ni kira adik beradik kuih talamlah kan CH

    BalasPadam
  13. Saya pernah tengok kuih ni banyak kali tapi tak pernah pun tahu namanya kuih ketupor. Lagi teruk :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)