Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 22 Mei 2015

HANDPHONE ????? Wasilah Untuk Kebaikan Atau Keburukan...

9 ulasan:

  1. fikir-fikirkan dan renung-renungkan bersama...

    BalasPadam
  2. sebab tu media2 kat wasap tu lieya setting bukan auto donlod kak..kalo tak, ntah ape2 disharenyer.... kat fb pun same gak kan kak...takut nak tgk gambar yg bukan...hermm yg penting hati kite kak....jgn disalah guna....guna sebaiknyer....

    BalasPadam
  3. Mudah kata lihat bagaimana cara kita menggunakan alat yg kita ada. Jgn kata handphone tapi apa pun kalau salah guna buruklah jadinya..

    BalasPadam
  4. Memang benar kata imam masjidil haram itu. Media sosial seperti pisau, kita boleh gunakannya utk kupas buah atau untuk membunuh. Ia terpulang kepada kita...

    BalasPadam
  5. Tanda akhir zaman
    Mmg itulh kehendak org kapir..
    Halus cara mereka utk mengalih perhatian..lalai,gaduh,fitnah,dll lgi..makin maju semakin mundur..sbnrrrnya

    BalasPadam
  6. Kiranya zaman sekarang ni smartphone paling penting dari segala-galanya. Kalau takda smartphone, punahlah hidup. Hubungan kekeluargaan pun makin renggang dek kerana taksubnya kita dengan gajet nih.

    BalasPadam
  7. terkesan..tapi itulah kenyataannya..

    BalasPadam
  8. Entah lah T..semuanya pokok pangkal org yg menggunakannya..jgn sampai terlalai benda yg wajib dek kerana pelbagai yg mengasyikkan dlm aplikasi henpon sekarng ni..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)