Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 3 September 2015

MARHABAN CUKUR JAMBUL ~ NUR AFIFAH

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya..

Pada hari sabtu tu juga selepas majlis khatam quran pengantin..  di entri ini kak andak saya mengambil kesempatan utk membuat majlis cukur jambul cucu dia yg kedua tu.. 

Nenek dan makcik serta pakcik pulak utk mencukur jambul cucu ni.. baik sungguh cucu ni.. tak menangis pun sepanjang majlis tu.. masa dalam buai tu elok pulak tidurnya.. lena bila mendengar alunan zikir marhaban tu.. Bila di sapu madu di bibir nya.. menjilat bibirnya suka..

Mohd Nur Husnah, Nur Syahirah dan Nur Afifah..
Ini ibubapa Nur Afifah.. semoga dapat mendidik anak nya menjadi anak yg solehah..

Ini kak andak saya.. nenek vogue yg tak sempat tukar baju kurung.. sebab sibuk memasak di dapur.. ini cucu keduanya.. inshaAllah tahun depan bertambah lagi seorang cucunya..

Lepas tu masing-masing sibuk berselfie didepan pelamin tu..

Amboi nekmummy ni ehe... boleh ke Hainom okje , CH ni pun panggil nekmommy nak vouge jugak... hahhaha..
Tudung sama pink dgn anak buah ni.. sibuk lah berselfie sama :D

11 ulasan:

  1. Meriah sungguh selfie tu. Hehehe

    BalasPadam
  2. comel bayi bernama Nur Afifah tu..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..selesai majlis utk si baby...tak meragam plak kak yeak...mmg dipermudahkan semuanyer....

    nekmummy? wow! nampak rugged panggilan tuuu eheheheeheheh

    BalasPadam
  4. Sukanya selfie ala-ala masuk instagram terus ye~ hehehe

    VitaminSuci

    BalasPadam
  5. Salam Khamis..
    singgah sini pagi ini..

    BalasPadam
  6. baiknya baby Afifah,tak menangis ya....
    tiap2 tahun dapat anak sedara lah yatie ..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah...majlis berlangsung dengan selamat. Teringat dulu2 kalau tok ayah kawenkan anak biasanya sembelih lembu seekor pasti akan di akikahkan cucu satu persatu. Sama macam ni bila buat majlis kawen buat majlis cukur jambul.

    BalasPadam
  8. meriah nyer... comei nyer bby tuh... dia pun tau madu tuh sedap kak hehehe

    tang nama panggilan nenek semua nk jd nenek vogue ek hehehhe

    BalasPadam
  9. Biasanya baby memang sukalah kalau buat majlis marhaban cukur jambul sebab ada alunan lagu. Cuma kena pastikan dia cukup tidur dan kenyang.

    Kakak nekmama Yati:)

    BalasPadam
  10. Amboi..... Tak mau kalah ye Nekmommy tu, bukan main bergaya lagi ......hihi...
    Pelik agaknya baby tu CH....apalah kecoh kecoh mereka ni. Tu yang senyap tak menangis baby tu hihi

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)