Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 2 Mei 2012

Kereta Merah Nabil ^___^

Abah ku pulang dari outstation...
Abah ku belikan kereta..
Kereta kecil warna merah...
Nabil rasa sungguh gembira..
Pon pon pon kereta merah ku berbunyi
Boleh ku bawa kesekolah .... ^__^

Inilah kereta merah Nabil
Suka betul Nabil bila permintaannya di tunai kan.. bila telefon abah, asyik cakap, Abah nanti beli kereta remote control warna merah ye...

Sayang kereta ni...

Siap posing atas meja lagi

tengok tu depan kereta dah pecah sikit.. dia pegi langgar
tembok..
"Siapa nak racing dengan Nabil... macam upin ipin tu...", kata Nabil. Ni gara-gara tengok cerita upin ipin main kereta remote control.. tu yang dia hendak sangat...

2 ulasan:

  1. Hrmmmm Assalam Dik Yatie....teringat pada Along & Alang masa kecik2 dulu....masa tu dia orang suka kumpul mainan dari MC D....kalau Hubby Akak outstation...dia org siap pesan suruh Abahnya makan Mc D..ambil Happy Meal sebab nak dapat set mainan...!Mesti Nabil tidur pun dengan kereta tu kan!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye kak watie, tidur pun dgn kereta, bangun pagi terus cari kereta, lepas tu dia bawa mandi kereta tu... la nanti rosak la kata saya, hari-hari cerita kereta ^___^

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)