Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 31 Mei 2012

Meraikan bersama kawan memang seronok ^__^

Dari sehari nak membuat entri Nabil sambut hari lahirnya di tadika tapi asyik terlupa lah pulak.. mungkin dah seminggu berlalu tapi saya nak buat juga entrinya disini. Sekurang-kurang ada juga kenangan dikemudian harikan. 

Ini lah goodies utk kawan nabil ada 50 beg

Masa saya datang mereka sedang minum pagi dalam pukul 10.30am

Seronok bersama kawan-kawan meraikan

Mama pun tumpang gembira




Goodies tu nak beri sendiri pada kawan-kawan dia, kemudian minta bergambar bersama.. ^__^
Bersama kawan-kawan perempuan pula..
Lepas dapat goodies, elok jer duduk ramai-ramai makan :))

Kemudian guru beri kek yang telah dipotong sedikit seorang duduk dalam bulatan.

Seronok sungguh mereka, Nabil pula ini kali pertama menyambut hari lahir di tadika bersama kawan-kawan

2 ulasan:

  1. kek angry bird! mesti happy sgt dpt raikan dengan kawan2. hehe.. nasib baik mamanya bawak camerakan. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang happy betul Nabil tu.. camera tu dia yang pesan suruh bawa ;D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)