Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 30 April 2012

Santai di Aroma Ikan Bakar Jeram ^__^

Malam sabtu tempohari, adik ipar saya ajak dinner di Aroma Ikan Bakar Jeram, dah lama saya teringin hendak makan disini, tercapai juga hajat dihati , terima kasih atih :)), ramai rupa orang di malam minggu ni, walaupun adik ipar saya dah tempah awal, ada juga makanan yang lewat dihidangkan..

Nabil tak sabar nak pergi ke sini, semua orang dia canangnya nak pergi makan seafood katanya.. gembira betul  dia.. kakak pun sama dapat jumpa sepupunya yang di Sabah. Mari kita layan gambar..


Mula-mula gambar makan lah.. biar menggoda orang melihatnya..

 Nabil dengan Qaseh.. tak sabar tu
 Nabilah dengan sepupunya Qrisya yg dari Sabah tu.. rapat sebab sebaya
umurnya.

Acara makan pun bermula...
Mulakan dengan buah-buahan ^__^
Rayyan.. budak yang baik... "Bila saya boleh makan macam tu ye"?

Lama juga kami disana dari pukul 6.30pm pergi dan balik pukul 10.30pm.. okey tempatnya dan makananya pun sedap sangat... yummy.. Nanti nak ajak emak kuang pulak makan sini.. semua kemudahan ada, surau, tandas dan tempat permainan kanak-kanak. Lepas tu ada gak tempat habiskan duit.. disitu ada penjual yang jual mainan yang berlampu-lampu tu, apa lagi Nabil tergoda sama, pau mak long beli lampu suluh dan mak uda spongebob.. terima kasih semua belanja makan ^__^

1 ulasan:

  1. Ini medan ikan bakar jeram, bukan aroma ikan bakar, aroma kat sebelahnye...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)